Snap
  • Voeding
  • #babyvoeding
  • #plantaardig
  • #ad
  • mamaplaatsxgerber
  • Gerberorganicforbaby

Duurzaam opgroeien met plantaardige producten

Potjes voeding

Potjes zijn handige maaltijden om mee te nemen op reis, dagjes uit of gewoon thuis na een drukke dag. Daarnaast is het ook ideaal als je eigen maaltijden naar de kinderopvang wilt meegeven. Op deze manier maken wij meerdere malen gebruik van potjes maaltijden voor Maen.

Maaltijden van Gerber

Duurzaam opgroeien met plantaardige producten van Gerber. We hebben al eerder samen met ons Maen kennis gemaakt met de plantaardige maaltijden van Gerber. Zo lekker was dat! Gerber biedt 100% plantaardige en biologische maaltijden in 6 verschillende smaken voor de kindjes vanaf 8, 12 en 15 maanden oud. Samengesteld met peulen, granen en groenten, die van nature rijk zijn aan plantaardig eiwit. Daarnaast zijn de producten van Gerber vrij van toegevoegde suikers, zout, geur-, kleur-, of smaakstoffen. Naast de maaltijden zijn er ook verschillenden fantastische tussendoortjes (of toetjes!) op basis van kokosmelk en gepureerde fruit verkrijgbaar. In twee heerlijke smaken: mango/kiwi en appel/ananas. 

Wil je je dreumes ook een paar maaltijden GRATIS laten uitproberen? Via deze link kan je cashback aanvragen voor de aankoop van twee producten van Gerber.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Gerber babyvoeding.

1 jaar geleden

Wat leuk! Lekker handig ook! 😍😍

1 jaar geleden

Super tof dat het plant based is 😍

1 jaar geleden

Wat goed! Ik gaf ook af en toe een potje, fijn dat er plantaardige varianten zijn! 😍