Snap
  • Voeding
  • afvallen
  • drdetoxbox
  • sapkuur

DRDETOXBOX sapkuur

Ik leefde drie dagen op flesjes sap

Via mamaplaats zag ik een oproep om een detox sapkuur te testen. Dit wilde ik al heel lang maar nooit de stap genomen. Dit was dus mijn kans!

Ik heb eerst heel vaak op de site gekeken wat mij te wachten stond. Van veel mensen hoorde ik dat sapkuren super vies zijn dus kreeg toch een beetje angst.

De eerste dag ging over het algemeen wel oké.

Het eerste shotje is erg intens en dat op een lege maag, Smorgens vroeg. De sapjes zelf vond ik allemaal te doen en een paar écht heel lekker! Smiddags kreeg ik trek, een beetje misselijk gevoel en hoofdpijn. Ik heb mij ingehouden en niets gegeten!

Ik merk dat mijn lichaam gewend is aan eten en dat ik meer in m’n mond duw dan dat ik door heb. Even snel het mes met chocopasta aflikken, Emma dr korstjes op eten, slokje van haar pakje drinken voor dat ik hem geef. Dit heb je nu door omdat dat “niet mag”.

Na dag 1 was ik 0,9 kilo (vocht) kwijt! Dit geeft weer motivatie voor dag 2.

Dag 2 ging soepeler dan dag 1. Ik had veel minder trek en het gember shotje ging beter dan dag 1.

Het eerste shotje heb ik deze ochtend overgeslagen. Die was voor mij écht te heftig. Las bij iemand anders dat ze hem wel lekker vond dus dat is gewoon echt de “smaken verschillen”. Savonds ging ik met méga hoofdpijn naar bed. Ik was in staat te gaan eten maar hielt mij in, honger had ik niet maar drang om te eten wel.

De ochtend van dag 3 was ik 2 kilo afgevallen, oke! Dit gaf toch weer motivatie, we gaan er voor, laatste dag!

Mijn humeur is wel slechter dan gisteren, mijn lontje is korter en dat incl met een drammende peuter is geen goede combinatie.

Al met al ben ik tevreden over de drie daagse detox! Het heeft mij weer bewust gemaakt wat je eigenlijk allemaal eet. Ik ga nu weer zorgen voor vaste eet momenten ipv de hele dag door. Drie dagen geen suiker heeft mijn lichaam vast goed gedaan. De sapjes waren qua smaak prima uit te houden, de shotjes smaakte mij minder.

De ochtend na dag 3 liet de weegschaal zien dat ik in totaal 2,2 kilo ben afgevallen. In drie dagen tijd vind ik dit best veel! Nu weet ik dat dit vooral vocht is en ik gewoon door moet gaan met gezond eten.

Denk je nu: dit kan ik ook/ dit wil ik ook! Met de code : MAMAPLAATS krijg jij 20% korting op de detox!

En wil je op beeld zien hoe ik deze dagen heb ervaren kijk dan de vlog!

https://youtu.be/NYseP12MNE0

Mamaplaats & drdetoxbox, bedankt voor deze ervaring! Ik vond het echt tof dat ik dit mocht testen en mijn mening hierover mocht delen

Snap

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mijngelukje?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.