Snap
  • Voeding
  • biologischebabyvoeding
  • Naturnesbio
  • mamaplaatscollab
  • plantaardig
  • Natureknowsbest

Dol op eten!

Ik ben dol op eten. Het is dan ook niet zo goed dat ik dit heb doorgegeven aan mijn kinderen, of aan 1 van mijn kinderen. Nomaé is net als ik gek op eten. Zodra ze eten ziet begint ze te gillen en kan je maar beter wat tempo maken, voordat ze het op een krijsen zet. Ik snap dat wel. Ik hoop ook echt dat dit zo blijft, want we hebben ook een niet eter thuis. Alhoewel, als het om een kroket gaat dan eet ie wel hoor 😉 Maar heel gezond? Nee dat niet. 

Tot Dax het NaturNes Bio toetje van Nestlé zag die ik aan Nomaé gaf: ‘ikke ook mama!’. Dus daar gingen we, nouja daar gingen Dax en Nomaé, samen een toetje eten. Ze deelden hem samen en dit ging eigenlijk helemaal goed. 

"Wat ze er van vonden? Hij was zo op, dus ik gok dat ze hem heerlijk vonden."

Snap

Wat ik er dan van vond?

De structuur van deze toetjes vond ik een pluspunt. Niet te dun zodat het van de lepel af loopt, nee iets dikker, maar niet té dik, top dus! Ze zijn gemaakt op basis van kokosmelk, dus ook geschikt voor kindjes met een koemelk allergie. Nog een voordeel? In de toetjes zitten geen conserveermiddelen, toegevoegde suikers en geen geur- of kleurstoffen, en het bestaat voor 43% uit fruit. Dat betekend dat Dax toch nog iets voedzaams binnen krijgt! Daarnaast vind ik het prettig dat beide kinderen het gewoon eten, zo hoef je niet voor beide kinderen wat aparts te halen. Tuurlijk is Dax al wat ouder, ze mogen al vanaf 6 maanden, maar als hij het eet is het prima toch? Al gok ik dat Nomaé ze liever voor zichzelf houdt 😉

Wil jij dit nu ook op proberen? 

Op mijn instagram geef ik 3 pakketjes weg! Zo kun ook jij het ervaren. 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij thuisbyerica?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.