Snap
  • Voeding
  • kinderstoel
  • stokke
  • vlog
  • josine
  • tripptrapp

DE STOKKE Tripp Trapp SAMEN MET DE DREUMES IN ELKAAR ZETTEN; SLECHT IDEE

[INCLUSIEF VLOG]

Gezellig samen met de dreumes haar nieuwe kinderstoel in elkaar zetten. Leek me een goed plan, maar bleek een heel slecht idee! Kijk mee hoe dat verliep en zie het eindresultaat 

De afgelopen weken hebben we onze eetkamer aangepast. De muur ging van kobalt blauw naar een natuurlijk tintje kit. Ook kochten we een kast waar de computer in staat, in plaats van op een rommelig bureau en kozen we voor een nieuwe eethoek. Dat was toch wel een halve echtscheiding. Dennis wilde perse nieuwe stoelen met een armleuning en met mijn maatje 48 is dat niet altijd even makkelijk. Wat bleek, de meest voordeligste stoelen vonden we het leukst en zitten prima! 

Neem een kijkje in onze woning, namelijk de eethoek. Met een ronde eettafel, want dat is toch veel gezelliger? En vier nieuwe stoelen, plus de piece de resistance, de nieuwe kinderstoel. Eindelijk die Ikea stoel naar de schuur en deze mooie, bijpassende stoel voor Charlotte aan tafel. 

bekijk hier mijn vlog inclusief terror dreumes

Het in elkaar zetten was echt een klusje van niks, ik kon het prima zelf. Alleen een terg dreumes die rondloopt en met alle onderdelen in de weer gaat bleek toch iets minder praktisch! Het was wel een hele gezellige middag zo samen en we genieten nu elke dag van deze fijne, stabiele stoel. 

Benieuwd naar de stoel en onze eetkamer set? Op mijn blog lees je alle details en vind je directe shop linkjes. 

Snap