Snap
  • Voeding
  • hero
  • mamaplaatscollab
  • palmolievrij
  • Herobaby

De juiste vitamines voor jouw kindje? Hero Baby got your back!

Nova vindt haar flesjes nog steeds zo lekker!

Nova vindt haar flesjes nog steeds heel erg lekker. Vooral de ochtend en de avond fles. Het is fijn dat er in de @herobaby_nederland de juiste vitamines zitten die het immuunsysteem van je kindje ondersteunen en er is geen palmolie in verwerkt! Het is de meest geavanceerde formule die ook bijdraagt aan de botontwikkeling, oogontwikkeling en cognitieve ontwikkeling. De Nutrasense blikken worden geleverd met een afstrijkrandje wat superhandig is met doseren van de melk.

En er zit geen palmolie in! Hoe fijn is dat!

Superhandig om te weten, je kunt de Hero producten in alle supermarkten en drogisterijen krijgen. En ze hebben zelf ook nog een online platform met webshop waar je terecht kunt met al je vragen. Plus wanneer je je inschrijft voor het spaarprogramma van De Wereld van Hero Baby dan krijg je een gratis welkomstbox!

Ik ben zo blij dat Nova de Hero voeding zo lekker vindt. Zo weten we zeker dat ze genoeg vitamines binnenkrijgt naast haar ‘vaste’ voeding. Zolang Nova nog graag haar flesjes heeft, geven wij het haar.

Tot wanneer dronken jullie kindjes lekker een flesje? 

3 jaar geleden

Onze oudste tot 2,5 jaar nog heerlijk een flesje voor het slapen, daarna tanden poetsen en lekker naar bed. Onze jongste, nu 14 maanden, drinkt s ochtends als ze wakker is zelf haar flesje en s avonds voor het slapen. Heerlijke momentjes vind ik dat. Trots koppie als ze zelf haar flesje drinkt

3 jaar geleden

Niet, die van mij kregen allemaal borstvoeding! Nog beter voor de ontwikkeling en ook palmolievrij, wel zonder handig afstrijkrandje... Wat schuift Hero voor deze reclame-uiting?