Snap
  • Voeding
  • babyvoeding
  • Opvolgmelk
  • babyhapjes

Avocadopap (6 mnd+)

Ontbijtpap voor baby’s kennen we natuurlijk allemaal en geven wij Rosie (8 mnd) nu iedere ochtend. Ze vindt het heerlijk en zit er lekker lang van vol. Maar er is een manier om de pap nog voedzamer te maken, met meer smaak en meer vullend.

Dit keer heb ik voor Rosie een romige avocado pap gemaakt (ze is gek van avocado en is natuurlijk heel goed voor kleintjes), dit heb ik gemaakt met onder andere Little Steps 2 opvolgmelk. Waarom deze opvolgmelk? Little Steps 2 bevat geen palmolie en zit in een recyclebaar blik met plantaardig lepeltje en deksel, super handig. Daarnaast bevat de opvolgmelk natuurlijk de juiste voedingsstoffen voor elke fase van je kindje. Little Steps 2 opvolgmelk kan je nu proberen voor €5 in plaats van €9,99 via deze link!

Ingrediënten 

- 200 ml Little Steps opvolgmelk - 12 gr ontbijtgranen 6+ maanden - ½ avocado 

Hoe maak je de avocadopap? 

Het maken van deze avocadopap is super simpel. Schil en ontpit de avocado. Bereid de opvolgmelk zoals je gewend bent en giet in een kom, voeg hierbij de ontbijtgranen en avocado. Pureer het geheel tot een romige pap. Is de pap te dik voor jouw kindje? Voeg dan wat extra opvolgmelk toe. Is de pap te dun voor jouw kindje? Voeg dan wat extra ontbijtgranen toe. 

Smullen maar!