Snap
  • Voeding
  • #help
  • #voeding
  • #koemelkallergie

Aimeetje huilt, aimeetje lacht.

Iemand die nog iets kan bedenken?

Onze kleine meid! Yeah alweer 6 maandjes mogen we van je genieten, maar wat gaat het met ups en downs! 

Bij je broer dachten we dat de BV niet lukte, omdat hij niet kon aanhappen en het mij zoveel stress gaf dat we er meteen mee stopte.

Bij aimee wilde ik er alles aan doen om bv te geven. Helaas moest ze na 2 dagen huilen bijgevoed worden, omdat ze teveel was afgevallen. Je deed het super op de fles voeding, maar ik haalde alles uit de kast. Ik was ondertussen alleen maar bezig met kolven en ellende! Niets werkte, ik had meloenen en na 5 dagen was er nog geen druppel te zien! Als laatste middel kon je met je meloenen in bepaald zoutwater hangen, nou ik voelde me al een koe en dit werd echt te gek! Hup kool er op en het was klaar, eindelijk weer meer rust.

We geven haar nutrilon standaard,alleen spuugd ze best veel en lijkt ze heel hongerig, ze komt steeds om de 2 a 2,5 uur. We gaan in overleg over op de nutrilon forte en daar lijkt ze het goed op te doen. Het spugen houd aan en ook het huilen blijft heftig.

Dus bel ik de huisarts, we mogen langskomen. De huisarts zegt het ook niet te weten en of het dr darmen zijn of reflux. We mogen het weer aankijken en anders terug bellen voor medicatie. We kijken het ruim een week aan en zijn er klaar mee, ze moeten ons kleine meisje toch gewoon helpen.

Yeaaah eindelijk krijgen we medicatie, er viel een last van mn schouder. Helaas werd dat geluksmomentje later die dag weer overspoelt met een donderwolk. De huisarts belde terug dat de medicatie voor reflux al tijden niet leverbaar was en dat andere medicijnen niet echt bekend waren voor baby's.. ik zakte door de grond, want we moesten het maar weer aankijken.

Ik heb toen het CB gebeld en die zeiden ook alleen maar dat ze tot 1 jaar mogen spugen als ze er maar geen last van heeft, waarom ik zei dat ze op de dag meer huilt dan vrolijk is. De dame aan de telefoon vertelde me dat ik eens over kon stappen op johannesbroodpitmeel van tammie, daar zitten geen toevoegingen in.

Ze lijkt het er beter op te doen, alleen begint ze steeds slechter te drinken, grotere speen etc niets werkt. Op een dag vergeet ik perongeluk de johannes en tadaa flesje leeg! We stoppen toch maar met de johannes zodat ze meer gaat drinken en hopelijk ook beter gaat slapen. Het lijkt te werken, ipv om 2.00 een fles komt ze nu steeds tussen 4 en 5, alleen het spugen komt weer terug. We hebben een afspraak op het CB en ze groeit goed, dus hun maken zich geen zorgen. De huilmomenten zijn met ups en downs en het drinken gaat ook weer slechter. Weer een maand verder en we zijn weer terug op het CB, ik geef nogmaals aan dat ik me zorgen maak omdat ze zoveel spuugd en huilt. Haar flessen gaan ook weer beroerd en het doorslapen zit er ook nog steeds niet. Ze mag rijstebloem etc, daarvan gaat ze over dr nek en drinkt vervolgens geen fles meer. We moeten van het CB meer vast voedsel gaan geven en mogen de flessen wat loslaten. Helaas blijft dit een beetje hetzelfde gaan tot een vriendinnetje me wijst op koemelk allergie.

Mijn man vond het eerst niet nodig om dure pepti voeding te kopen, maar in overleg met de huisarts en het CB heb ik het er wel voor over om te testen en geloof het of niet.. we kregen een heel ander kind! Nu zitten we een maandje op de pepti en is ze net ziek geweest, snotterig etc. Begint het spugen en heel erg huilem weer vanvoor af aan.. hopelijk is dit binnen een paar dagen over!

Zijn er nog mama's met tips voor ons? Zien we iets over het hoofd? Alle tips om ons meisje weer blij te zien zijn welkom!

20 augustus hebben we ook een afspraak bij de osteopaat, misschien kan die iets betekenen. Aimee slaapt namelijk ook heel onrustig en zelf inslaapkomen lukt niet.

Gelukkig kan ze ook heel blij zijn en is ze goed in schaterlachen wanneer Senn weer eens gek doet