Snap
  • Mama
  • #tweejaar
  • jarig
  • overlijden
  • Verlies
  • Dankbaar

Precies twee jaar gekend

Wat een dubbele dag

Jullie hebben de vorige keer vast wel gelezen dat ik er even tussenuit was naar mijn ouders, over mijn vader die geopereerd wordt, opa die ziek is en m’n andere opa die ook niet helemaal topfit was.

Nou komt die.. vorige week, op mijn dochtertje haar 2e verjaardag, kreeg ik het bericht dat mijn ene opa die niet helemaal topfit was overleden is.

86 jaar geworden en Lori is 2 jaar geworden. Hij heeft haar precies 2 jaar gekend en daar ben ik zo dankbaar voor.

Hij overleed pas rond 10.00 en toen ik daar kwam vertelde mijn oma trots “we hebben je vanmorgen zelfs nog samen een appje gestuurd voor Lori haar verjaardag”.

Maar helaas, ik had niets ontvangen. Tot ik in zijn telefoon keek en zag dat die geprobeerd had me te appen, het enige wat er stond was: “gefe” en het was nog niet verzonden.

Het idee dat hij geweten heeft dat Lori jarig was en dat hij zelfs nog geprobeerd heeft ons te feliciteren doet me veel goed.

Hij is vandaag precies een week overleden en morgen word hij begraven. Wat een rot week hebben we gehad en wat was het een dubbele dag; Lori twee jaar en opa die ons verlaten heeft…

We zijn bijna elke dag bij hem langs geweest, en ja, zelfs lori zei “opa kijken”. Eerst durfde ik het niet aan, maar wat hebben wij een lieve meid.

Weetje wat ze zegt als ze hem even aan kijkt?

“Weltrusten opa, lekker slapen” of “opa lekker liggen in bed”.

Wat fijn dat ze elkaar 2 jaar hebben gekend en dat mijn opa haar nog heeft kunnen meemaken. 🖤


Bekijk meer van ons leven op mijn Instagram @moisepostma 


Maak nu je account aan op Mamaplaats & maak 3x kans op een DEPLAY Tablet t.w.v. €180! 🎁

1 jaar geleden

Veel sterkte❤️