Snap

Paaskindje, maar niet zoals we gehoopt hadden

Pasen is nooit meer hetzelfde

Twee jaar geleden kwam de moeilijkste tijd die we ooit meemaakten. We verloren ons kindje aan een spontane bevalling bij 16 weken zwangerschap. Op 1e paasdag..


Onze lieve, mooie, al zo complete zoon die we de naam Julan gaven. Heel gek, ik had gedacht dat Pasen dit jaar misschien wat zachter zou voelen.. De datum waarop je stierf was voor mij intens en daarna kwam Pasen.. het is zoveel en iedereen wil er iets leuks van maken, maar ik vind deze dagen helemaal niet leuk. Ik ben blij als ze voorbij zijn..


Lieve Julan, ik blijf je missen en op deze dagen nog veel meer. Ik voel opnieuw de intense pijn, herbeleef alle momenten.. het is moeilijk ☆


Trending op Mamaplaats: Die tropenjaren hakken er wel in. Herkenbaar?