Snap
  • Verlies
  • moederzondermoeder
  • Ouderverlies
  • Vanafnumoetallesbeter

Op het nieuwe jaar!

Waar we 2021 afsluiten en 2022 starten

2021, het jaar waarin  Jackie* met 20.5 weken overleed in mijn buik, ze samen met der zus Jolie op 10 juni ter wereld kwam, Jackie* gecremeerd werd, Jolie met 10 dagen stikte en 3 dagen in het ziekenhuis lag oftewel; een jaar met flinke tegenslagen. kerstavond 2021 vierde we bij ons thuis. Samen met ons gezin en mijn moeder, opa, oma, zusje, broertje en neefje. We zeiden nog: op een beter jaar! Met dat motto sloten we 2021 ook echt af… 

Zondag 9 januari. Ik wilde al langere tijd een bakfiets, ideaal leek het me. Via marktplaats vonden we wat opties en na wat heen en weer contact te hebben gehad, besloten we er bij 1 te gaan kijken. Omdat Jolie er weinig aan had, brachten we haar even bij mijn moeder. Geen enkel probleem uiteraard! Wel deed ze even een zelftest want ze voelde zich niet helemaal lekker. Na een negatieve uitslag brachten we Jolie en gingen wij na de bakfiets kijken. Hij was toch erg verouderd en we haalde Jolie weer op. Tegen 3e waren we weer thuis. 

Jolie deed der middag slaapje en ook wij gingen even op bed relaxen. 17:08 uur, me zusje belt en ik druk er weg. Direct erachteraan krijg ik een sms’je: Jessie neem op ze zijn mama aan het reanimeren.. ik bel der direct terug terwijl Ferry Jolie uit bed plukt. 

Gezien dit nog vrij recent is en het een erg emotionele gebeurtenis is, ga ik volgende weer verder.