Snap
  • mamaplaats
  • prematuur
  • Kindjeverloren
  • #couveuse
  • #huismoeder

Even voorstellen

Wie ben ik en wat houdt mij bezig

Hoi!


Leuk dat je mij volgt of mijn blog leest. 

Mijn naam is Marisja en ik ben 34 jaar oud. Ik ben huismoeder en vind het heerlijk om te zorgen voor mijn gezin. 

Het idee om een blog te schrijven over mijn leven komt voort uit de rollercoaster die wij als gezin de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Het geeft mij ruimte in mijn hoofd om gevoelens en verhalen die wij meemaken op te schrijven. Daarnaast hoop ik lezers te kunnen inspireren of een eyeopener te zijn voor diegene die zich herkennen in mijn verhalen. 

Ik woon samen met mijn partner Danny en zoon Sem van 7. Wij hebben een dochter Anna. Ze zou bijna 9 geworden zijn. Anna is na een zwangerschap van 19 weken geboren. Hier wil ik in een volgend blog meer over vertellen. 

Sem is geboren met 31 weken zwangerschap. Al vrij snel kwamen wij erachter dat Sem niet functioneerde zoals zijn leeftijdsgenoten. Na allerlei onderzoeken en instanties gezien te hebben, werd bij Sem een vorm van autisme geconstateerd. Ook hier wil ik verder in uitweiden in een blog. 

Verder hebben wij een heerlijk leven in Hoorn. Gaan we graag uit eten, nachtjes weg, dagje sauna en op vakantie. Maar het allerliefst zijn wij gewoon lekker thuis met z’n drieën. 


#huismoeder #kindjeverloren #prematuur


Wil jij mom influencer worden bij Mamaplaats? Maak hier je account aan! ❤️


1 jaar geleden

Welkom benieuwd naar je verhalen

1 jaar geleden

Dankjewel 😃

1 jaar geleden

Ben benieuwd naar je verhalen , welkom❤️