Snap
  • Verlies
  • mindset
  • totdemaanenterug
  • manifesteren
  • geloofinjeeigenkracht

Denk ik dat ik sneller moet?

Nee, maar heb wel mijn rouwproces in mijn werk heb gemanifesteerd.

Vandaag zou je 27 zijn geworden. Ik zie het nog zo voor me toen ik naast je rende om je te leren fietsen, hoe blij je was toen je geslaagd was voor je havo, toen je de liefde van je leven had ontmoet en alle momenten dat je mij steunde met mijn bedrijf.

En ook de dag waarop ik werd gebeld dat het niet goed met je ging, dat we gelijk moesten komen, staat in mijn geheugen gegrift. Jij die uit het niets opeens een hartstilstand heeft gekregen. Wij waren te laat!, iedereen was te laat! Jouw lichaam die het allemaal niet meer aankon, je was op en dit al op je 24ste.

De pijn dat ik niet bij je mocht, omdat je onderzocht moest worden. Alles was zo plotseling, dit voel ik nog elke dag. Jouw lichaam zo weerloos op de grond doet mij nog steeds ongelooflijk veel pijn.

Jij, die krachtige vrouw die alles aan kon, altijd positief was en echt ALLES uit het leven haalde heeft mij wakker geschud. Ik denk dat ik mijn rouwproces in mijn werk heb gemanifesteerd. Gek dat ik het zo zeg, maar jij lief zusje was en bent mijn inspiratiebron. Jij ben nog steeds mijn grootste supporter, dat voel ik! Jij geeft mij de kracht om echt ALLES uit mijn leven en bedrijf te halen!

Nee, ik denk niet dat ik sneller moet gaan als ooit ervoor, maar ik vind wel dat je het niet moet gaan uitstellen als het er nu al is! En soms is alles er al, alleen moet je het echt zelf doen. Zonder actie geen resultaat!

Ja, jouw plotselinge overlijden heeft voor een prachtige visie gezorgd: "Dat niemand hoeft te lijden op welke manier dan ook om succesvol te kunnen ondernemen". Ik zorg voor lichtheid, rust, kracht en balans. Ja, daardoor geef ik altijd meer van mezelf als dat ik zeg, maar ik word gelukkig als iemand gelukkig is en successen behaald.

Lief zusje, jouw mooie quotes en levensmotto geven mijn leven kleur en die kleur geef ik weer door.. Vanaf nu ga ik maandelijks bloggen op Mammaplaats en geef ik tips en tricks hoe je een negatief zelfbeeld omzet in iets positiefs. Hierdoor ga jij jouw doelen behalen en sta je fijner in het leven.

Liefs Nicole HopInstagram 

1 jaar geleden

Bedankt voor het delen <3

1 jaar geleden

het was iets van vreugde voor mij en mijn kinderen nadat een geweldige spreukgebruiker me met succes hielp om me te verzoenen met mijn ex-man na 8 maanden scheiding neem contact met hem op via e-mail agboyasolutionhome@gmail.com en WhatsApp-nummer is +2348112714824