Snap
  • Missed abortion
  • Miskraam
  • PCOS
  • zwangerschapsverlies

Achtbaan van emoties ❤️‍🩹

… en toen bleef het stil.

Dank je 🙏🏽

Achtbaan van emoties ❤️‍🩹

Na de mislukte terugplaatsing van ons laatste cryo, eind vorig jaar, de teleurstelling verwerken en mezelf herpakken. Makkelijker gezegd dan gedaan.

Extra motivatie om ‘Jij Bent Mooi’ op te nemen en andere vrouwen support te geven 🫶

In februari kregen een enorme verrassing. Tegen alle verwachtingen in twee streepjes op de zwangerschapstest!! Spontaan zwanger, we konden ons geluk niet op en omarmden dit kleine wonder met alle liefde die we hadden! Samen hebben we ‘Jij Bent Mooi’ ingezongen 💛

Termijnecho rond 9 weken, geen hartslag… Ons hart stond ook even stil. Hoe kan dit? Een tweede echo bevestigde het slechte nieuws en we besloten een natuurlijke miskraam af te wachten…

Mijn lijf was er nog niet klaar voor en het duurde een paar weken, voordat het eerste verlies zich aandiende. Kreeg daarbij een hele vervelende griep en een acute netelroos reactie (letterlijk van top tot teen). Mijn lijf schreeuwende, gas terug! Luisteren 🫶

Midden in het proces, dankbaarheid voor mijn lijf, dankbaar voor ons gezin, verdriet om het verlies van ons kindje en onze wens en rouw.

Meer dan ooit de wens om ons lied straks op moederdag te delen. Omdat ik meer dan ooit voel dat het nodig is als je je in een situatie zit waar je niet wilt zijn.

Rust, stap terug, ‘zijn’, voelen, mooie ceremonies wel doen, veel schrijven, liedjes, spoken words… samen zijn met de allerliefsten en nu even focus mezelf.

Misschien nu niet de meest gezellige content, maar dit is hoe het nu is. Delen helpt helen, dat merk ik door de gesprekken die ik heb met vrouwen via privé berichtjes, met vrienden en vriendinnen die in hetzelfde schuitje zaten.

Je bent niet alleen, ik ben niet alleen.

💛 Mindy


Insta @mindy_goodvibes