Snap
  • zomervakantie
  • vakantie
  • genieten
  • Genieten als mama
  • Tijd gaat snel
  • uitrusten
  • ijsjes

Zomervakantie 2023

Heerlijke vakantie in Side

06-09-23 

EIN-DE-LIJK gingen we op vakantie. Ik had vanaf Februari geen vakantie meer gehad en deze vakantie had ik echt heel hard nodig. Op de eerste plaats om 3 weken lang(op vakantie en thuis) te kunnen genieten van mijn prachtige 2 jarige dochter. Maar ook om eventjes bij de komen over de periode die we hebben gehad, maar die vooral nog komen gaat. 

Het was voor ons de eerste keer dat we met onze 2 jarige dochter gingen vliegen. De heenreis verliep redelijk. We vlogen om 9u in de ochtend, maar moesten thuis al rond 5u weg. Ze was vrolijk ook mede doordat haar vriendinnetje S. meeging (ook al is dit meisje 11 jaar haha). Het enige waar ze problemen mee had, was dat ze in de buggy moest blijven zitten op bepaalde momenten omdat ze liever zelf met een koffertje wilde lopen. De heenreis zelf heeft ze in het vliegtuig een klein uurtje geslapen.


Snap

Lekker zwemmen en nieuwe dingen uitproberen.

Aangekomen op het resort begon de vakantie pas echt. Hoe heerlijk is het, als je normaal fulltime werkt, nu echt fulltime de mama kunt zijn die je wilt zijn en 100% van je dochter kunt genieten.

De dagen waren echt heerlijk! 'S ochtends sliep ze lekker uit tot een uur of 9. Daarna lekker ontbijten en dan liepen we richting het zwembad. Je had er zwembaden voor iedereen, dus ook voor de kleine kindjes. 

De eerste dag moest ze even wennen. Het was namelijk de eerste keer dat ze de zwem vleugels om had (voorheen zwom ze in een zwemband). Daarna had ze de smaak te pakken.. lekker drijven op het water, lekker lopen door het water en... springen vanaf de kant!

Ze vond het heerlijk om samen met S. Ijsjes te gaan halen of 's avonds met haar in de speeltuin te gaan spelen. 

Doordat zij zo heeft genoten heb ik ook genoten en word ik me steeds bewuster dat kleine kindjes heel snel groot worden! 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mama_Ilse?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.