Snap
  • Vakantie dagje weg
  • ad
  • Annie
  • anniedemusical
  • anniexfamilyblend
  • delamartheater

Wereldberoemde familiemusical “Annie” in DeLaMar

Yes! Het mag weer: dagjes uit met restaurantjes, musea en/of voorstellingen voor het hele gezin.

Een voorjaarsdagje Amsterdam met de kinderen hebben we al lang in onze gedachten en dit keer konden we het mooi met de welbekende musical Annie in DeLaMar theater combineren.

Deze wereldberoemde musical, bekend van hits als Tomorrow en It’s a hard knock life, inspireerde generaties kinderen en volwassenen. Het verhaal van het roodharige weesmeisje Annie is wereldwijd bekend. Ze groeide op in het weeshuis van de gemene Miss Hannigan (gespeeld door Lucretia van der Vloot). Samen met de andere weeskinderen komt Annie in opstand tegen Miss Hannigan en probeert ze haar echte ouders terug te vinden. Maar wanneer miljardair Oliver Warbucks (gespeeld door Tjebbo Gerritsma) Annie besluit te helpen in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending…

En jeetje… wat is het fijn om weer in de volle zaal mogen te gaan zitten en volop te genieten van deze prachtige musicale voorstelling! Gedurende de hele voorstelling hebben we op het puntje van onze stoel gezeten, want wat was het spannend, emotioneel en ontroerend!!!

De musicale voorstelling van Annie is exclusief in het Delamar theater te zien tot 8 mei 2022. De voorstelling duurt 2 uur en 35 minuten incl. halfuur pauze. Geschikt voor het hele gezin (6+). Er zijn middag- en avondvoorstellingen. Dikke aanrader!

Meer informatie en tickets: DeLaMar.nl/annie

Groeten,

Anna Krylova

2 jaar geleden

OMG ik wilde vroeger zo graag in Annie spelen 🤩 Olivia heeft de film ook al eens gezien en vond hem erg fascinerend. Ik weet zeker dat ze de musical helemaal geweldig zou vinden. Is dit een leuk uitje voor Yara en Olivia samen @samzjuh1986 😃

2 jaar geleden

Oh tof dat lijkt mij heel leuk met onze meisjes en Sander @elinoverpelt

2 jaar geleden

Oh Annie blijft zo leuk!😍 We hebben laatst ook de film gekeken.