Snap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantie
  • camping
  • zomervakantie
  • Frankrijk
  • Huttopia

Wel of niet op vakantie ?

Hi allemaal, 

Langzaamaan gaan er steeds meer grenzen open en zie je om je heen al wat mensen op vakantie gaan. 

Wij hadden voor deze zomer nog niks geboekt, maar de planning was om deze zomer naar Florida te gaan. Dat gaan we dus mooi niet doen deze zomer, zelfs als het wel weer had gemogen had ik mij daar totaal niet prettig bij gevoeld. 

Toen kwam de twijfel, zullen we dan binnen Nederland op vakantie gaan? Flink op instagram gaan rond zoeken naar leuke vakantieadresjes maar kwam er al snel achter dat veel al volgeboekt was. Toen kwam het nieuws dat de grenzen steeds meer open gaan en kwam Frankrijk weer in de picture. 

Vorige jaren zijn we ook met Jip op vakantie geweest in Frankrijk, wij zijn elk jaar naar een Huttopia camping geweest. Het eerste jaar met onze eigen tent maar daarna gingen we in een glampingtent, dat scheelt toch weer heel wat spullen meeslepen (en meer ruimte voor kleding 😉) 

Dus onze zoektocht ging verder op hun website en al snel kwamen we een nieuwe camping tegen aan de Côte d'Azur, en er was nog plek. Niet in een glamping tent maar in een chalet. Helemaal super, alles heerlijk voor jezelf, een eigen keukentje, badkamer en twee slaapkamers. Ik vind het helemaal super. 

Dus zolang de situatie niet verslechterd gaan wij deze zomer lekker twee weken naar Frankrijk. Wij hebben er echt ontzettend zin in, al moet ik eerlijk toegeven dat ik het ook wel een klein beetje spannend vind. 

Ik ben erg benieuwd wat jullie deze zomervakantie gaan doen? Gaan jullie op vakantie naar het buitenland of lekker in Nederland ? Of gaan jullie naar Tuinesië of Balkonnia ?

4 jaar geleden

Oh wat een heerlijk vooruitzicht zeg! En wat fijn dat het door kan gaan! Alvast veel plezier, geniet ervan!

4 jaar geleden

Over kleine twee weken met de auto richting Spanje. Was in december al geboekt.