Snap
  • Vakantie dagje weg
  • Momlife
  • vakantieineigenland
  • familievan5

Waardevolle vakantie maakt niet uit waar je bent!

Altijd genieten als we maar samen zijn!

Vorig jaar mei kwamen wij erachter zwanger te zijn van ons derde kindje. Uitgerekende datum 29 december 2019. Toen al besloten dat wij geen vakantie 2020 zouden boeken, afwachten hoe het gaat met de kleinste en de kindjes. 

Niet wetende dat Corona voor heel wat mensen roer in het eten gooit of heeft gegooid. Voor ons qua vakantieplannen dus niet, maar door alle drukte van bevallen, kraamtijd, Corona besloten een hotel te boeken, even drie dagen, twee nachtjes weg van huis. Andere omgeving. En wat hebben wij het getroffen. Ons hotel, De Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder heeft echt ultiem vakantiegevoel! Echt het gevoel dat we even weg zijn, ontbijtbuffet, uiteten, alsof alles bijna weer normaal is. Ondanks enkele beperkingen door Corona. Maar voor de kindjes voelt het echt even als vakantie! Dit zijn waardevolle herinneringen en dat hoeft niet ver te zijn, want wij zitten op ongeveer een uur van ons eigen huis maar het is in de bossen en veel natuur echt een aanrader! 

Wij hebben nog twee weken vakantie met nog wat kleine uitstapjes maar wat is het genieten om alleen al te wandelen en samen te zijn! 

Omgeving Den Dolder, lage Vuursche echt een aanrader om even te ontspannen en te ontsnappen uit de hectiek van het leven!