Snap
  • Vakantie dagje weg
  • babymassage
  • babyspa
  • floaten
  • verwennerij
  • Newbornspa

Verwennerij Bij Newborn Spa

Toen onze dochter werd geboren, kregen we een cadeaubon voor Newborn Spa. Deze bon was misschien wel het BESTE cadeau EVER. In plaats van mooie kleertjes of nog zo'n schattig rompertje voor de baby (wat echt wel wordt gewaardeerd), was deze bon een UNIEK cadeau waarmee we als kersvers gezinnetje een bijzondere herinnering konden creëren. Een aantal maanden later zijn we nogmaals naar de spa geweest. Als het kon, had ik Nova elke week meegenomen. Ze vond het zo geweldig!

Snap

Deze prachtige wellness beleving is helemaal VEILIG voor baby's en biedt VOORDELEN voor zowel baby als ouder. Je merkt al na 1 sessie verbetering bij krampjes, onrust, overstrekken en reflux (alles waar onze Bodi last van heeft). Daarnaast hebben 2 tot 3 sessies hydrotherapie een POSITIEF effect op:

- de motoriek;

- het verbeteren van de slaap;

- en het verminderen van stress bij premature baby's.

Babymassage op:

- de slaap;

- het verbeteren van het gewicht, het immuunsysteem, de pijn en de ontwikkeling van premature baby’s;

- het verminderen van geelzucht;

- het verminderen van stress bij de vader;

- het verminderen van symptomen van een postnatale depressie;

- het verbeteren van de moeder-kind band, ook specifiek bij moeders met een postnatale depressie.

Kortom, allemaal POSITIEVE effecten van hydrotherapie en babymassage die o.a. de psychische en motorische ontwikkeling van de baby ondersteunen.

Snap

De verschillende floats waaruit je kan kiezen, vind je op hun website. In elk geval bevatten alle sessies naast een float ook een Shantala babymassage met PROFESSIONELE begeleiding. Het zwemwater bij Newborn Spa is SPECIAAL gezuiverd water van 35 tot 37 graden dat voor de baby doet denken aan het gevoel in de baarmoeder. Daarnaast is gezuiverd water uitermate geschikt voor baby’s met een gevoelige huid, hevige eczeem of andere huidklachten.

Snap

En dan nu... Tips van Flip:

Zorg ervoor dat je gaat NA een slaapje, je wilt dat jouw baby volledig is uitgerust om van de ervaring te genieten. Zorg ook dat je er wat eerder bent, zodat je nog even kan zitten om je beeb te voeren. Het is altijd het beste om op een VOLLE maag te floaten, zodat ze niet geïrriteerd of hongerig raken.

Wees ook bereid om een ​​beeeeetje extra uit te geven, want ze hebben een aantal superleuke spulletjes voor je beebje te koop! HIHIHI.

Snap

Hoe ziet zo'n sessie eruit? Hoor ik je alleen nog denken. Nou, dat zal ik je vertellen:

Bij Newborn Spa is er een een-op-een service, dus dezelfde dame is de hele sessie bij jou en je baby. Ze zijn er erg zachtaardig en rustgevend en vormen in zo'n korte tijd een geweldige relatie met je beeb. Je begint met het aankleden van je beebje in een door hen geleverde waterdichte luier waar nog een speciale zwemluier overheen gaat. Daarna is er een momentje om je baby te wegen en plaatsen ze een zogenoemde 'babyfloat' om het nekje van je beeb. Vervolgens wordt je beebje voorzichtig in het zwemwater gelaten (met jou hulp) en kan je baby ongeveer 20-25 minuten floaten, voordat het ook nog een ontspannende Shantala massage krijgt. En jawel, ze slapen altijd zooo goed na zo'n spadag!

Geweldig toch? Ook superleuk als kraamcadeau en je kersverse ouders iets wilt geven dat anders en uniek is. Naar de spa gaan hoeft echter geen cadeau te zijn hoor. Wij wilden deze keer niet wachten op zo'n bon en kozen ervoor om ons mannetje gewoon zelf mee te nemen, omdat destijds ook z'n grote zus enorm genoot van haar bezoeken!

Snap

Toen we afgelopen week gingen, was het ons eerste bezoek met Bodi. Wat hebben we ervan genoten om ook hem te zien dobberen, te spetteren en te genieten van alle aandacht! En hoe heerlijk is het wanneer zo'n hummeltje daarna totally zen is... We raden deze spa echt aan als cadeautje voor jezelf of als kraamcadeau. Wij gaan in elk geval nog een keertje terug!

Snap

Bij Newborn Spa kan je trouwens naast deze sessies ook nog terecht voor andere wellness activiteiten voor zowel baby als mama, zoals een workshop Shantala babymassage, een zwangerschapsmassage of simpelweg het knippen van de nageltjes van je beeb.

En fijn om te weten:

Newborn Spa heeft in 2018 het keurmerk “Oei, ik groei! Happy Service” ontvangen. Dit keurmerk wordt uitsluitend gegeven aan organisaties die bewezen hebben op een veilige en hygiënische manier bij te dragen aan een goede binding met het kind.

Snap

Contact

Adres: Juan Grisstraat 132, 1328 SV in Almere. Er stopt een bus voor de deur (bus M5 halte Sallandsekant).

Vanaf 14 dagen tot 7 maanden oud.

Ma – Di

Gesloten

Wo – Do

09:00 – 18:00

Vr – Za – Zo

09:00 – 19:00

www.newborn-spa.nl

Wist je dat Newborn Spa regelmatig wordt bezocht door BN-ers? Bezoek hun website om te zien welke bekende gezichten er allemaal zijn geweest!

Snap
Snap

Deze blog wordt op GEEN ENKELE MANIER gesponsord, het zijn mijn eigen gedachten en meningen.