Snap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantie
  • Corona
  • Reistest
  • Vakantieinhetbuitenland

Van positieve reistest tot toch op vakantie kunnen...

Waarschuwing mensen!

VAN POSITIEVE REISTEST TOT TOCH OP VAKANTIE. MENSEN IK WAARSCHUW🙏

Ken je die grap van een reistest doen en de volgende ochtend wakker worden met een positieve uitslag? NEE? Wees blij... Dat was ik... Alles stond klaar woensdag een pcr reistest (ik grapte nog zal je zien istie positief😅). Donderdag zou mijn laatste dagje werken zijn voor de vakantie. Half 6 ging de wekker ik opende de uitslag van de test en daar stond het in dikgedrukte letters POSITIEF. Ik dacht nog dit kan niet dit is niet waar ik lees dit verkeerd. Maar nee het stond er echt! Ik maakte al aangeslagen Teunis wakker met het nieuws... Hij zei nog ja hahah grappig, tot hij de test zelf las... Woede, huilen, onmacht alles door elkaar. HOE kon dit waar zijn? Waarom? Waarom nu? Waarom wij? En waarom heb ik geen enkele klacht?

Heel de dag stond in teken van de GGD en belletjes. Ik begreep er niks van hoe kon dit waar zijn?! Iedere keer bevestigfe de GGD opnieuw nee mevrouw dit kan geen fout zijn u heeft corona en moet helaas 5 dagen in quarantene ookal heeft u geen klachten... Het was ook zo zielig voor de kids echt mijn hart brak de hele dag door. Alles stond klaar maar we zouden niet op vakantie gaan. Levi zei de hele dag dat komt door Rutte he mam... Echt stom... Nou heel veel telefoontjes verder zat het me nog niet lekker. De GGD zei me niet opnieue te testen want als het in je lichaam zit dan blijft je 8 weken positief testen dus dat heeft echt geen zin.. (8 weken maar kan ik dan pas na 8 weken op vakantie? Daar kon niemand mij een antwoord op geven🙄). Ik kon de hele dag wel huilen😅 Maar liet het er niet bij zitten LUISTER:

* Ik plande online een nieuwe pcr test maar dan een normale voor als je klachten hebt

* Ik deed een zelftest thuis

* Ik deed een antigeen test voor op vakantie

En wat denk je? NEGATIEF allemaal!!!!!

Wat een waardeloze shit heel die testen sorry dat ik dit zo zeg. Als ik zelf niet dit had gedaan was onze vakantie afgepakt geweest. Hadden we nu nog thuis opgesloten gezeten. Dit is toch BIZAR mensen. Nu snap ik wel waarom de aantallen zo hoog oplopen er klopt werkelijk helemaal niks van!

MENSEN PLEASE DEEL DIT VERHAAL!! 🙏❤️