Snap
  • Vakantie dagje weg
  • gezin
  • zomervakantie
  • vakantiepark
  • gezinsvakantie
  • kindervakantie

Vakantie in eigen land of buitenland?

Vorig jaar kochten we een huis, kwam C om de hoek kijken en zou ik gaan bevallen, we zijn toen niet op vakantie geweest.. Daar balen we allebei eigenlijk wel een beetje van. Wij hebebn het echt nodig om even op te laden. Even tijd echt voor elkaar en ontspannen. 

Nu natuurlijk de vraag, waar doe je goed aan? Gaan we nog wat boeken, wat als, wat als..

Het liefst gaan we naar het buitenland, maar met 2 jonge kinderen en alle zooi die we moeten meeslepen willen we wel iets waar de kids zich goed kunnen vermaken en wij ook behoorlijk kunnen chillen. 

Nederland is natuurlijk ook nog een optie, maar je betaald je suf als je in hier weg wilt gaan. Hebben jullie al een vakantie gepland? waar gaat de reis heen? Of hebben jullie nog leuke uitjes of plekjes die wij niet mogen missen. 

Let me know xxx

2 jaar geleden

Ja hier wordt ik ook geen leuker mens van vakanties overslaan. Mijn dochter werd 16 juli 2018 geboren. Geen fijne bevalling en heftige kraamtijd. Geen vakantie dus, wel met 30 weken zwanger een weekje weg geweest gelukkig nog als honeymoon. Het jaar erop 2019 wel naar Turkije. Super leuk. Haar eerste vakantie. Lekker een huisje gehuurd met zwembad vlak bij het centrum en strand want ze deed 2 slaapjes per dag. Het jaar erop kochten we een huis. De hele zomer van 2020 verbouwen. Niet op vakantie geweest. Dat hakt er toch behoorlijk in zeker als je zoveel stress ervaart met verbouwen. Dus alle hoop om dit jaar dan weer een paar weken naar Turkije te gaan. Maar ik ben zwanger en 25 juni uitgerekend… dus dit jaar wordt het weer niets. Daarom wel de eerste week van m’n verlof een week weg geweest met ons dochtertje om die nog ff vol in de watten te leggen. We waren naar Camping Beerze Bulten waar we een Youpi Lodge hebben gehuurd. Super leuk voor kleine kids! Binnenbad, verwarmd buitenbad, zwemvijver, indoor speeltuin en tig speeltuintjes over de camping verdeeld. In de buurt heb je prachtige natuur en slagharen en Hellendoorn. Ik vond het echt een aanrader voor kleine kids. De kosten vielen mij reuze mee vergeleken bij CP of Landal maar wij waren natuurlijk ook wel buiten de grote vakantie en waarschijnlijk een stuk goedkoper.