Snap
  • Vakantie dagje weg
  • gezin
  • vakantie

Tips gevraagd voor vakantiebestemming

Alles gaat goed (na de vorige blog) en we willen graag op gezinsvakantie.
5 jaar geleden

Wij komen vaak niet verder als de Utrechtse Heuvelrug in Woudenberg. Veel vertier voor alle leeftijdsgroepen, te huur caravans, stacaravans, glampingtenten met slaapkamer met echte bedden, eigen badkamer. Toiletgebouwn met bad, kinderbad, doucheruimte met aangepaste stoel en toilet, kindertoiletten, gewone en seniortoiletten. Tegenover de camping ligt het Henschotermeer, waar je aan de bordjes kunt zien wat voor jou een geschikte plek is. We hebben er afgelopen jaar dagelijks gelegen en de kinderen gespeeld in het zand en gezwommen. Ik wens je succes met je zoektocht.

5 jaar geleden

Wij zijn met onze destijds dreumes van bijna 1,5 jaar naar Blanes in Spanje geweest. Bewust gekozen voor een luxe camping met ruime stacaravan en airco. Beide waren we anti “kamperen”, maar op aanraden van vele vrienden en bekenden, hebben we de gok gewaagd. We zijn naar La Masia geweest en hebben gekozen voor het luxe gedeelte. Wat was dat top. Echt super. En 2 ontzettend fijne zwembaden met hele leuke kindergedeelten. Het fijne aan de stacaravan was, dat ons mannetje lekker kon slapen en wij gewoon chill buiten op de veranda konden zitten en een spel konden doen, of wat dan ook. Fijn de ruimte ipv zitten te wachten op een kamertje. Wij waren blij met deze tip van anderen en waren ook blij dat we niet eigenwijs waren geweest haha. De reis geboekt op Neckermann en erg tevreden over alles. Topservice en helemaal niet duur. Nooit verwacht zo tevreden te zijn. Onze 2de is inmiddels 1 en gisteren heb ik een vakantie naar Italie, Peschiera del Garda, camping Bella Italia geboekt. Via TUI. Ook opnieuw voor een luxe stacaravan gekozen. Ook dit weer een tip van maar liefst 8 bekenden. Schijnt ook echt een geweldige camping te zijn om met kids naar toe te gaan. Veel succes met het zoeken van een heerlijke gezinstrip. En voor straks, veel plezier en geniet ze!!! Groetjes!!!

5 jaar geleden

wij zijn naar fuertaventua geweest en hadden daar een bungalow. Was echt top. het heette barcelo el castillo beach resort. Aantal zwembaden, ook kinderbaden.

5 jaar geleden

Turkije wow bodrum resort..... Zeer leuk!