Snap
  • Vakantie dagje weg
  • stratego
  • jumbogames
  • jumbodiset

Stratego quick battle

Ik ben Jan, 44 jaar, en getrouwd met Sofie. Samen hebben we 8 kids:

Merel (15), Eline (14), Stan (13), Noud (12), Floor (11), Guusje (9), Madelief (7) en Junior (3).

Door het aantal en de diversiteit in onze bedrijven ben ik vaak aan het werk. Dat kan zijn brood bakken, ijs draaien of chocolade verwerken. Ook op zondagnacht/-ochtend werk ik altijd. De zondagmiddag is daarom heilig voor ons gezin, aangezien zaterdag altijd in het teken van sport staat.

Iedereen probeert deze middag zoveel mogelijk vrij te houden zodat we die middag als gezin samen zijn en iets leuks kunnen doen. Dat kan zijn een rondje in het bos lopen, op visite gaan bij opa en oma of thuis een spelletje spelen.

Sinds 2 weken hebben we Stratego Quick Battle in huis, wat een aanrader!

Onze oudste kinderen kennen het originele Stratego spel al, deze Quick Battle versie was nieuw voor zowel hen als voor mij. De spelregels zijn hetzelfde maar een “potje” gaat veel sneller, binnen 10-15 minuten is de game klaar. Wij hebben er echt een soort battle van gemaakt thuis. De winnaar mag blijven zitten en de verliezer maakt plaats voor de volgende speler! Omdat het zo snel te spelen is, spelen we het niet alleen op die vrije zondag middag maar ook na het eten of als de kinderen uit school komen, echt ideaal! En wat ook handig is; door het kleinere formaat is het ook makkelijk mee te nemen in de koffer of in je tas als je ergens heen gaat.

Bij ons is Stratego Quick Battle nu favoriet en wij nemen het zeker mee tijdens een vakantie of een dagje weg!

Welke spellen zijn bij jullie thuis favoriet? En welke spellen nemen jullie graag mee op vakantie?

Jan Nagelkerke

3 jaar geleden

👍 👍