Snap
  • Plopsaland
  • dagjeuit
  • gezinsuitje
  • Socialdeal
  • bumba

Plopsaland Indoor Coevorden

Een dagje in de belevingswereld van een peuter

Afgelopen maandag is Nora alweer 2 jaar geworden…2…TWEE! Hoe dan, een peuter! Ik blijf het bizar vinden. Komend weekend vieren we de verjaardag thuis met familie, dus maandag besloten we om iets leuks te doen met z’n drietjes. Het werd Plopsaland Indoor in Coevorden, voor ons een half uur rijden dus ook zeker geschikt wanneer je woonachtig bent in Twente. We kochten tickets via Social Deal, toch weer een kleinigheidje bespaard. Het park ligt direct naast Center Parcs de Huttenheugte dus het is ook een erg leuk idee om dit met elkaar te combineren. 

Snap

Plopsaland Indoor opent om 10:30 en sluit om 16:30. Bij binnenkomst staat Bumba je, tussen 10:30 en 11:00, op te wachten, waardoor Nora meteen laaiend enthousiast was. Ik was benieuwd hoe ze zou reageren op een levende Bumba, maar ze gaf Bumba meteen een dikke knuffel en was dolgelukkig. Dat koppie toen ze Bumba zag was al onvergetelijk en toen waren we nog niet eens binnen.

Snap

Op de dag dat wij er waren was het echt helemaal niet druk. Het park is niet groot en daardoor overzichtelijk, vooral met een kleine, overenthousiaste, drukke, rondrennende peuter, erg prettig! We hadden de buggy wel mee, maar Nora heeft er niet ingezeten. Er waren veel leuke attracties voor Nora waar ze in mocht en daarnaast zijn er ook voldoende speeltuinen en speelplekken vol vermaak. Er is ook nog een buitengedeelte, dat iets meer geschikt is voor de wat grotere kids. Omdat het ook best koud was hebben wij besloten om ons binnen te vermaken en dat is zeker gelukt.

Snap

De hele dag komen de leukste studio 100 figuren voorbij: Maya de Bij, Wickie de Viking, Kabouter Plop en Bumba. Om 13:30 is er dagelijks een fotomoment met Bumba en Bumbaloo. Een hele beleving. De muziek gaat aan door het hele park en daar komen Bumba en Bumbaloo aangehuppeld. Op het podium doen ze een dans en daarna mogen de kinderen één voor één met ze op de foto. Een hele beleving voor Nora, echt geweldig om te zien.

Snap

Er is daarna dagelijks nog een voorstelling van Bumba op het grote podium om 14:30, maar omdat voor ons de dag al compleet was na het fotomoment zijn wij weer lekker naar huis gereden. Nora hield het goed vol, maar we wilden haar ook niet helemaal oververmoeid maken. In de auto viel ze helemaal voldaan in slaap. Nu vraagt ze elke ochtend: “Bumba toe?” dus we weten zeker dat de dag voor haar ook geslaagd is geweest. Wij komen hier zeker terug!

Snap

Voor een leuke Reel van deze dag verwijs ik jullie graag naar mijn Instagram pagina @liefs_elsa.

1 jaar geleden

Wat leuk! Wij zijn er ook wel eens geweest. Super overzichtelijk en fijn voor kleine kinderen❤️

1 jaar geleden

Wat leuk! 😍 En fijn dat het lekker rustig was , zeg!