Snap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantieineigenland
  • thebiggerblog
  • vakantiemetkids
  • landgoeddeholtweijde
  • luxevakantiemetkind

op vakantie in eigen land met een dreumes [corona proof]

genieten van ons mooie land

Op vakantie in eigen land met een dreumes van anderhalf jaar. Geheel corona-proof midden in de natuur

Wat heb ik er naar uit gekeken, onze vakantie in mei. We wisten natuurlijk al dat we niet op vakantie zouden kunnen gaan in het buitenland, maar gewoon even vrij zijn, weg van werk, leek me heerlijk. Geen wekker, op die kleine dreumes na, niks moeten en vooral veel leuke dingen doen samen. Naarmate de vakantie naderde merkte ik dat ik steeds meer baalde dat we niet weg zouden gaan. Ik ben dol op reizen en we hebben er een handje van om last minute toch te vertrekken. Zo ook deze keer! 

Snap

vakantie in eigen land, in luxe mèt kind

Tijdens onze babymoon in november 2018 gingen we naar Landgoed De Holtweijde, in Twente. Wat hebben we daar genoten en wat was het fijn. We zeiden toen al tegen elkaar dat het hier vast ook fantastisch is in de zomer, zeker ook voor kleintjes. Toen ik hoorde dat de regels rondom de corona-maatregelen versoepelden kwam ik in contact met het hotel. Waarom kom je niet genieten van onze cottages? Werd ons gevraagd. Wat een goed idee! 

Op vakantie in eigen land, we doen het zelden. Waarom eigenlijk, want het is hier prachtig! We verbleven in een cottage; een huisje in het bos op loopafstand van het hotel. Een eigen huiskamer waar je kunt zitten wanneer de kleine 's avonds lekker op bed ligt; of met dit mooie weer op je eigen terras. Het uitzicht in fenomenaal, overal groen, bomen, koeien lopen rond, hertjes ook en je hoort alleen maar het ritselen van de bomen en vogeltjes fluiten. De cottage heeft twee slaapkamers en een ruime badkamer, ook een keuken en een eethoek. Perfect voor gezinnen, maar ook met z'n tweetjes kun je hier heerlijk vertoeven. 

Snap

corona-proof hotel

Het is allemaal aangepast met de huidige maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo kun je geen gebruik maken van de toiletten in het hotel, maar wel in je eigen kamer. Overal staan flesjes om je handen te wassen. Het personeel geeft het even aan via een tafel, op gepaste afstand. Ook met het ontbijt buffet is er een speciale werkwijze en zit je met alle tafeltjes ruim uit elkaar. Er is een zwembad wat je van te voren kunt reserveren, voor maximaal vier volwassenen en kids. 

romantische locatie

Naast de cottages hebben ze ook grotere vakantie huizen maar ook suites. Er is echt iets voor iedereen. Ook honden zijn er toegestaan, met gepaste regels. De omgeving is prachtig, je zit echt midden in de natuur. Het restaurant heeft een bib gourmand aanbeveling en die is wat ons betreft geheel terecht. Wij wilden eens even met z'n tweetjes genieten en dus boekten we een oppas om op Charlotte te passen. 's Avonds brachten we haar zelf naar bed, dus de oppas was slechts aanwezig. Wij gingen heerlijk dineren in het restaurant! Wat hebben we genoten en verrukkelijk gegeten.. Zonder kind, even echt samen. Een aanrader! 

Een paar dagen hier voelt als een week vakantie! Geheel opgeladen reden we weer terug naar huis. We kunnen er weer tegenaan. 

Volg je mij al op instagram? Ik heb twee accounts; @thebiggerblog waar ik schrijf over body confidence. Je lijf accepteren en waarderen zoals het is, plus de fashion voor maat 48-50. Op mijn andere account @josinewille deel ik alles over mijn #momlife