Snap
  • Vakantie dagje weg
  • camping
  • kamperen
  • friesland
  • vanlife
  • ontheroadwithkids

Op roadtrip tijdens corona.

Op weg met een VW T2 camper.

Omdat mijn man altijd werkt, ook tijdens ons verlof, moeten we op vakantie gaan om even echt te kunnen ontspannen. Om even echt tijd voor elkaar te hebben.

Helaas was ik door de zware behandeling die ik in het begin van het jaar nog kreeg, nog zo ziek en was er geen duidelijkheid of ik tegen de grote vakantie zou kunnen reizen. Toen ik net een beetje beter was, nam Corona de wereld over en zag het er naar uit dat reizen niet voor dit jaar was.

Toch besloten we enkele weken voor ons verlof om een roadtrip door Nederland te doen met een vw busje. We reisden al vaker met de mobilhome van mijn ouders, maar met zo'n oldtimer busje op vakantie gaan is toch een hele aparte ervaring. Het is een belevenis.

We zochten bewust, voor de rust en om de mensenmassa te vermijden, minicampings op. We ontdekten zo prachtige plaatsjes in Friesland, Drenthe en Overijssel.

Onze dochter is enig kind, maar maakte op elke camping direct vriendjes. Ze had de tijd van haar leven. Daarbij maakte de ervaring van het slapen in zo'n busje, het bootje varen, de mooie uitstapjes, de rust en de tijd die we samen hadden, de roadtrip tot een vakantie om nooit meer te vergeten.

Het is een speciale zomer, dit hebben we allemaal nog nooit meegemaakt, maar zolang we gezond kunnen blijven, kan ik wel zeggen dat wij genoten hebben van de coronatijd. Plots was er meer tijd voor elkaar en werd ook alles in perspectief gezien. (Maar nu mag het toch stilletjes aan gedaan zijn, haha)

Ik kan jullie zo'n roadtrip allemaal aanraden. Het pure leven, dicht bij elkaar. Heerlijk.

Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap