Snap
  • Vakantie dagje weg
  • efteling
  • jumbogames
  • Koninklijkejumbo
  • Loonscheland

Op geheime missie in de Efteling met Koninklijke Jumbo

Hoe groot is de kans dat je 3 volledig verzorgde dagen in de Efteling mag doorbrengen met het hele gezin? Wij zijn die bofkonten! 

Via Mamaplaats kwam er een oproep voor een samenwerking met Efteling en Koninklijke Jumbo. Natuurlijk snel ingeschreven en uiteraard dol enthousiast dat wij uit zijn gekozen voor dit mooie project. 

Tijdens de hele voorbereiding uitvoerig contact gehad en door middel van video calls alles goed besproken. 

We ontvingen een brief op perkament met een uitnodiging van Efteling en Koninklijke Jumbo. Natuurlijk komen wij graag naar jullie toe! 

Op woensdagmiddag vertrokken we naar het Loonsche Land waar we een 12 persoons boshut toegewezen kregen. Wij kenden dat gedeelte van Efteling helemaal niet (wel bosrijk) en zijn het snel even gaan verkennen. Helemaal in de natuur. Leuke survival baantjes voor de kids. Nadat we de kamers hadden verdeeld zijn we naar restaurant “De Proeftuin” gegaan wat op het park ligt. Wat we voorgeschoteld kregen heeft ons echt verbaasd. De gerechten zouden zo in een sjiek restaurant kunnen qua opmaak. Ook de smaak was super. Leuke gerechten voor de kinderen, maar ook voor de ouders gewone en wat spannendere gerechten. 's Avonds spelletjes gespeeld en toen op tijd gaan slapen, want de volgende dag stond er een dag Efteling op het programma. 

Snap

's Avonds een beetje op tijd naar bed, want de dag erna stond er een lange dag op het programma waarvoor we daadwerkelijk in de Efteling waren… onze geheime missie.

De volgende dag...

Na het ontbijt wat per persoon voor de deur werd bezorgd zijn we naar het park gelopen. Binnen 10 minuten waren we er en als gast van een verblijf mag je een half uur eerder in het park. We zijn eerst naar Max en Moritz gegaan en daarna gelijk door naar Droomvlucht. We hebben alle attracties kunnen doen die we wilden. Sommigen zelfs dubbel. 's Avonds ook weer bij “de Proeftuin” gegeten. 's Avonds een beetje op tijd naar bed, want de dag erna stond er een lange dag op het programma waarvoor we daadwerkelijk in de Efteling waren… onze geheime missie. De eerste groep werd om 7.45 in de Efteling verwacht. De tweede groep om 9.30 uur. Opa en oma zijn op uitnodiging van Efteling naar het park gekomen om op de jongste kids te passen. We hebben kijkjes achter de schermen gehad, veel interessante gesprekken gevoerd, spelletjes gespeeld, in attracties na sluitingstijd geweest, een hele dag intensief met z’n allen bezig geweest en we hebben er van genoten!! Wat we tijdens de geheime missie precies hebben gedaan, blijft nog even geheim maar zien jullie snel via de sociale van Efteling en Koninklijke Jumbo. Dagen met een gouden rand 💕

Snap
Snap
Snap
Snap
2 jaar geleden

Zo gaaf!!

2 jaar geleden

Wat een onwijs leuk weekend hebben jullie gehad! Ben heel benieuwd..