Snap
  • Vakantie dagje weg
  • kinderen
  • vakantie
  • Vakanties
  • gezinsvakantie
  • met

Onze rit naar Italië

Gardameer, we komen eraan!

Wij hebben vakantie!

Vrijdag 6 september, WIJ HEBBEN VAKANTIE! Zó lang naar uit gekeken en we waren er ook wel aan toe! Onze eerste vakantie met ons complete gezin.

Inpakken en de laatste boodschapjes

De kindjes gingen overdag naar de opvang zodat wij samen ongestoord konden pakken en de laatste inkopen konden doen. Zoals je in mijn vorige blog kon lezen hadden wij van te voren al een checklist gemaakt. Het was dus een kwestie van de checklist afwerken en zorgen dat alles in de auto zou passen.

Met gevulde maagjes op reis

Na het pakken en het inslaan van de laatste boodschapjes, deden we middags nog even een dutje zodat we zo uitgerust mogelijk op reis gingen. Nadat we aan het eind van de middag de kindjes hadden opgehaald van de opvang en in bad hadden gedaan, gingen wij naar de ouders van mijn man waar we mee konden eten. Zo konden we thuis alles lekker schoon achter laten, ideaal! Mijn moeder kwam ook ons nog even uitzwaaien en zo gingen wij met gevulde maagjes en een volle auto op weg.

Slaap kindjes, slaap!

Om 19.20 uur vetrokken wij voor een rit van 1.150 km. De volgende ochtend om 7.30 uur stonden wij op de camping. Onze reis verliep super voorspoedig! Lauren was al voor we de snelweg op reden in slaap en Philou was nog lange tijd wakker en lekker aan het teuten. Uiteindelijk meldde zij zich rond 22.30 uur voor een extra fles, die wij ergens in Duitsland op een parkeerplaats gaven. Nog even snel een schone luier en weer gaan met die banaan. En ondertussen sliep Lauren lekker verder. Perfect!

Niet langer dan 2 uur achter elkaar rijden

Samen spraken we af dat we per persoon maximaal 2 uur onafgebroken mochten rijden. Dus om de 2 uur deden wij een super snelle stop (mede mogelijk gemaakt door onze 2 super meiden die lekker door sliepen), gingen we snel plassen, dronken wat koffie, ruilden van bestuurder en gingen weer door. Omdat ik de nacht ervoor echt heel beroerd sliep, was ik ontzettend moe waardoor mijn man uiteindelijk de meeste kilometers maakte, held!

Zeer voorspoedige rit

We hebben onderweg geen enkele file of vertraging gehad en alles ging exact zoals we van te voren hadden gehoopt. In de nacht rijden was erg zwaar, we kwamen beide gesloopt aan maar we hadden wel uitgeruste kindjes die net als thuis, van +/- 19.00 uur tot +/- 7.00 sliepen. Hier en daar een klein wakker momentje daargelaten.

Tijdverdrijven

We konden ’s ochtends vanaf 8.00 uur op de camping inchecken en vanaf 9.00 uur was de receptie van GustoCamp open. Na een belletje met hen spraken we af dat we rond half 12 in onze stacaravan konden. In de tussentijd liepen wij een rondje over de camping, een stukje langs het meer en zochten we een speeltuin op voor Lauren. Al mag het de naam zoeken niet krijgen, speeltuintjes genoeg hier voor Lauren!

Let our family holiday begin!

Eenmaal in onze stacaracan, gaven we de kindjes lunch en legden we hen in bed. Wij haalden alles uit de auto, ruimden het hoognodige op een ploften daarna ook in bed. Even bijkomen van de rit.

Let our family holiday begin!