Snap
  • Vakantie dagje weg
  • ontspanning
  • vakantie
  • genieten
  • babyspa
  • Mevrouwpollewop

Ochtendje babyspa

Wij hebben vakantie! En dat betekend leuke dingen doen!

Dit is onze eerste week van de vakantie. En wij hebben ons eerste uitje met Emma weer gehad. We zijn namelijk vanmorgen naar de babyspa geweest. Mevrouw Pollewop. 

Ik april zijn wij daar ook al eens geweest met Emma en dat is ons toen super bevallen. Was ook super leuk om het kleine meisje te zien genieten. 

Snap

Vandaag zijn we weer heen geweest en wat was Emma een spetter koningin! Je word daar heel goed ontvangen door Daisy een super leuke spontane vrouw die wel graag een praatje wil maken. Zij is ook super leuk met de baby’s. Emma zit nu in een fase dat iedereen onbekend eng is maar ze had met Daisy geen problemen. Eventjes wennen en toen kwam Emma al los. 

Eerst hebben we even een bakje thee en koffie gedronken. Emma even lekker wennen aan de ruimte en wat er gaat gebeuren. Voor die kleintjes is het natuurlijk altijd spannend als ze weer eens ergens anders zijn. 

Nu gaan we aan de slag, Emma uitkleden en eerst even op de weegschaal ze weegt op dit moment 8,3 kilo! Al een hele meid aan het worden. Tijd voor een baby massage, vorige keer bleef Emma rustig liggen maar nu niet hoor ze moest alles bekijken.  Ze kreeg een speeltje in haar handjes en toen bleef ze lekker rustig liggen. Nu kon ik haar tenminste een lekkere massage geven met olie. 

Emma heeft dit keer zelfs nog in de nekfloat in bad gelegen. Een heerlijk warm bad met bubbels. Ze gebruiken bij mevrouw Pollewop wasbare luiers om in te floaten. Zo hoef je zelf niks mee te nemen. Het enige wat wij meenemen is een schone luier voor na die tijd en wat voeding of eten/drinken. Zo kan ze na haar float sessie nog even wat eten/drinken. De rest kan je allemaal daar gebruiken dat is super fijn. Zo hoef je niet te denken dat je wat vergeet. Ook kun je daar de handdoeken gebruiken. Alles word na die tijd gewassen in neutral wasmiddel! 

Emma was vandaag een echte spetteraar! Ze heeft lekker lopen spetteren en lekker aan het genieten geweest. En zelf geniet je natuurlijk ook om je baby zo te zien genieten. Waneer zij het leuk heeft heb je het zelf automatisch ook al leuk. Na het badje en de massage is je kleintje weer helemaal zacht door de olie. Ik vind dat persoonlijk altijd super fijn voelen als ze weer zo zacht zijn. Heerlijk! 

Snap

Wij gaan vooral naar de babyspa omdat Emma hier zo van kan genieten, maar natuurlijk kun je ook heen als je baby een moeilijker slaper is . Even lekker in bad en slapen doen ze hoor! Ook kan het helpen voor baby’s met darm krampjes en reflux. Het heeft veel positieve effecten en ik raad het zeker aan! 

Wij willen Daisy van mevrouw Pollewop heel erg bedanken voor de leuke en gezellige ochtend! 

Snap
2 jaar geleden

Aaah zo leuk om te lezen! 👶 Zo lief wat je over mij schrijft. Misschien tot een volgende keer en voor nu; lekker genieten van jullie vakantie!