Snap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantie
  • Keuzes
  • vliegvakantie

NU op (vlieg)vakantie..?!!

Zou je dat nou wel doen?

Wat was ik blij! Na de domper dat onze geplande vakantie van 3 weken in juni geannuleerd was, hebben we nog een vakantie kunnen boeken van 14 dagen Lanzarote voor een maand later, namelijk 2 juli vertrekken. 

Enthousiast bestelde ik zomerkleren voor de kindjes en scoorde ik nog wat rokjes voor mijzelf. Al snel merkte ik dat de meeste mensen die ik over mijn vakantie vertelde het niet zo'n goed plan vonden. "Zou je dat nou wel doen?!" Was een veel gehoorde reactie. 

Bij de kruidvat een paar panterprint en roze mondkapjes ingeslagen, en zo vertrokken wij naar Schiphol. Daar aangekomen was het vakantiegevoel even ver te zoeken, met veel mensen waarvan iedereen een mondkap draagt door zo'n ruimte lopen was erg vreemd, alsof wij in een film zaten. 

Eenmaal in het vliegtuig was ik blij met onze keuze om TOCH nog op vakantie te gaan. De kinderen gedroegen zich gelukkig weer goed (denk voor veel moeders een spanningsveld -wat als mijn kind gaat huilen in het vliegtuig-). En nu zitten wij heerlijk in de zon, mijn man en kindjes in het zwembad, terwijl ik dit typ. 

Blij dat wij als mensen de vrijheid hebben om naar ons eigen gevoel te luisteren, en te doen wat voor ons goed voelt.