Snap
  • Vakantie dagje weg
  • mama
  • #zwanger
  • #Australië

Nog even voorstellen

Hoi allemaal,

Ik ben Gea, 30 jaar jong en getrouwd. Samen met mijn man Nathan hebben we een heerlijke gezellige eigenwijze dochter van bijna 15 maanden. Daarnaast hopen we rond 23 oktober ons 2e wondertje te mogen ontmoeten, nu 30 weken zwanger. Ja, we waren na 8 maanden alweer zwanger;)

In 2014 ben ik gaan backpacken, oa in Australië. Hier heb ik Nathan ontmoet, na wat afwijzingen van mijn kant heeft Nathan toch doorgezet, en nu zijn we in 2016 verloofd, getrouwd in 2017. Ik ben in Australië gaan wonen met gezegd te hebben,  we komen terug! Als echt familiemens- ik heb 6 broers en 3 zussen waarmee een ontzettende hechtte band- kan ik ze niet voor lange tijd missen. Australië is prachtig,  maar niet zo sociaal.  Voor een persoon als ik, 3 x in de week voetballen,  2 x trainen geven aan een meidenteam, koorlid, , altijd bij vrienden en familie, geen fijne leefomgeving. Mijn man heeft niet zo'n band met familie en geen echte vriendenkring. Dus je snapt wel, je raakt jezelf een beetje kwijt wanneer mensen zo gereserveerd zijn. 

Al met al ben ik samen met onze dochter in december 2018 naast Nederland gekomen, mijn man is in januari ons gevolgd. 

Ik heb mijn werk weer terug,  verpleegkundige in het ziekenhuis,  ik werk op interne geneeskunde. Daarnaast zit ik weer op koor. Voetballen moet ik nog even laten,  eerst de kleine ontmoeten en zien of het valt te combineren met de 2 kids straks♡

nou, ik geloof dat dit al aardig wat info was.  Wil je meer weten,  vragen mag! 

Ik wil graag bloggen over mijn ervaringen als mama, maar ook over mijn omgeving, reacties op verschillende situaties etc.  

Keep in touch!