Snap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantie
  • voorpret
  • voorbereiden
  • vakantiemetkinderen

No place like home

Gelachen, gevlogen, genoten, gegeten, gezwommen, geklaagd, geslapen, gerend, gesport en had ik al gegeten gezegd? 🤰🏽 😋 🍽

Op vakantie gaan is altijd zo leuk. De maanden en weken voor vakantie krijg ik altijd vakantie kriebels. Ik vind vaak de voorpret voor een vakantie (of iets anders waar ik enthousiast over ben) altijd zo leuk want dat duurt vaak langer dan de vakantie/ gebeurtenis zelf. Ik vind zelfs de zenuwen om te vliegen, of ik aan alles heb gedacht, het huishouden en de was netjes achterlaten voor we weg gaan zo verzadigend.

Dit gevoel van voorpret heb ik altijd al gehad. De maanden/ weken voorpret voor de vakantie duren immers langer dan de vakantie zelf. Eenmaal op bestemming geniet ik ook met volle teugen maar de tijd lijkt dan zo ongelooflijk snel te gaan. Ik neem mezelf altijd voor om ultiem te genieten zodat ik alles in mij op kan nemen. Maar ondanks dat ik dat doe gaat het allemaal toch te snel. Of het nou 4 dagen Dubai of 4 weken Amerika. Het gaat elke keer razendsnel voorbij maar mijn idee. En daarom begin ik al met genieten van de reis nog voor ik op reis ga.

Maar eenmaal als we weer naar huis gaan ben ik ook heel blij om weer thuis te komen. There’s no place like home 🏡