Snap
  • Vakantie dagje weg
  • liefde
  • hond
  • Momlife
  • boysmom
  • gezinvan4

Meet Beau

Onze honden kind, onze gekke, lieve, actieve en mooie Australian Shepherd. 

Beau is nu ruim 3 jaar oud. En we noemen haar altijd ons eerste kind. 

Toen wij opzoek waren naar een koopwoning met een grote tuin in een dorp. Waren we ook al gauw opzoek naar een hond. We zijn beide gek op dieren, dus een hond zou er komen.

Beau is echt een verrijking in ons leven. Af en toe is het zwaar want ja ze moet er drie keer per dag uit waarvan 1 wandeling van ruim een uur. En met twee kids is dat af en toe wel een gedoe. Voordat je de deur uit bent twee jonge kids onder de twee. Ben je alweer een half uur verder. 😅 En de twee jongens hebben mijn aandacht nodig maar deze kleine meid natuurlijk ook. Dus ik kom soms handen tekort. 

Maar wat doet ze het goed met onze twee jongens. In het begin toen Jesse net was geboren. Was het voor Beau natuurlijk wel even wennen. Net als een broer of zus moest Beau ons ook in één keer delen.. Maar we betrokken Beau er overal bij. Als we Jesse in bad deden zat Beau er trots naast. Ze is wel iets beschermender geworden sinds de jongens er zijn. Vooral naar de jongens toe. Super lief en fijn maar daar moet je dan toch mee oppassen. Als we aan het wandelen zijn en iemand zou heel enthousiast naar Jesse toe lopen en Beau kent die gene niet. Dan gaat ze echt tussen beide staan van je komt niet aan mijn broertje. Dat weten we nu en daar houden we uiteraard rekening mee.

Jesse is enorm gek op Beau. Elke hond die we tegen komen heet voor Jesse ook Beau. Altijd zo schattig...

Toen kleine Joe was geboren moest Beau weer even wennen. Maar Beau heeft Joe net als Jesse in haar hart gesloten. Ze heeft het ook pittig gehad afgelopen tijd. Toen Joe veel huilde en Jesse in het ziekenhuis lag. Ze merkte ook aan mijn man en mij dat het even allemaal niet zo leuk was. Gelukkig heb ik hele lieve schoonouders die een hele grote tuin hebben en tegenover het bos wonen. Die de zorg van Beau veel opzich hebben genomen. Dat was voor ons ook even één zorg minder. 

Snap

Beau wil het liefs overal bij zijn. Ze gaat daarom als het kan overal mee naar toe. Mee op vakantie, wandelen, naar de speeltuin, dierentuin een dagje weg. En als ze echt niet mee kan, gaat ze naar mijn schoonouders waar ze het heerlijk vind.

Beau is ook heel belangrijk in ons leven. Het is af en toe passen en meten. En niet altijd even makkelijk. Maar het is het allemaal dubbel en dwars waard. 💕

Snap
Snap
Meeleefster's avatar
4 jaar geleden

👍

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Joyjoy!?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.