Snap
  • Uitjesmetkinderen
  • familievlogger
  • budgetproof
  • Avontuur
  • socialmedia

Leuke en budgetvriendelijke uitstapjes met kids

volg ons voor leuke uitjes

Laat ik beginnen met ons eerst even voor te stellen: wij zijn een gezin van drie en wonen aan de Belgische kust en we maken graag leuke herinneringen met ons drie’tjes. Wij zijn Anwar(38), Nicky(32) en Amir (4). Wij wonen in Bredene aan de zee. En wij zijn recent een pagina opgestart.

Onze pagina heet Atlas Avonturen. De naamkeuze Atlas is afkomstig van de naam van onze zoon ; Amir Atlas Babak. Tergelijkertijd is het onze droom om samen te wereld te zien in een mobilhome/camper , en Atlas is dan ook diegene die de wereld draagd in de Griekse mythologie. Onze uitstapjes zijn over de hele Benelux, en leuke (auto) reisjes zullen er ook op komen.

Van die dagen met een gouden randje, ken je dat? Zalig zijn deze. Samen mooie momenten delen met elkaar en ook met jullie. Wij willen vooral gaan aantonen dat budget uitstapjes ook even leuk kunnen zijn als grote commerciële parken. Grote parken dat mag natuurlijk wel eens, maar meestal ben je heel erg veel geld kwijt voor 1 dagje uit met het gezin.

Meestal ga ik ook op zoek naar kortingtickets / leuke deals of gaan we op bezoek bij wat kleinschalerige dingen die meestal even leuk zijn of zelfs leuker soms . Omdat je te tijd en ruimte hebt om alles goed te beleven en zo ook de druktte ontsnapt. Ook zeer veel gratis dingen zijn ook de moeite waard. Wij vertoeven ook zeer veel tijd in de natuur ; op het strand aan onze kabine of naar het bos. Onze zoon Amir is een echte avonturier die houdt van vissen , strandjutten , kriebeldiertjes zoeken . En daar gaan we dan samen over leren. In september gaat er ook een kids- youtube kanaal open dit kan je vinden onder Amir de Avonturier. Dit voor de kindjes die ook van zulke dingen houden. Goede tip voor de ouders om het eens op te zetten voor de kids.

Ik denk in tijden van nu dat iedereen wel wat last heeft van de inflatie maar toch nog steeds leuke dingen met het gezin wil blijven doen..

Daarvoor staat onze pagina , we willen geen typische “influencers” zijn maar een eerlijke en leuke community opbouwen waar ouders terecht kunnen voor ontspanning / fun / en tips voor dagjes uit. Ook testen we graag dingen voor jullie uit . Dit delen we omdat het leuk is ; omdat iedereen mag genieten van het leven.

Kom je met ons mee op avontuur??

Je kan ons Vinden op tiktok / instagram en facebook onder @atlasavonturen , de eerste week van september komt onze familievlog en onze kids-pagina online op youtube dit onder Atlasavonturen en Amirdeavonturier.

Liefs

Nicky

Atlas Avonturen

Snap
Celina Fama's avatar
1 maand geleden

Ik ben jullie number one fan 😍😍

Mamaplaats's avatar
1 maand geleden

Welkom op Mamaplaats! 💗

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij ATLAS AVONTUREN?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.