Snap
  • Vakantie dagje weg
  • uitstap
  • visitantwerpen
  • uitjemetkids

Ken jij #likeme al?

Ik kan me voorstellen dat onze Nederlandse vriendjes het in Keulen horen donderen maar ons Vlaamse vriendjes weten wie en wat ze zijn. Maar ik hoorde het waaien dat ook binnenkort Nederland wordt verorert!!!! Dus lees vooral verder. Want onderaan heb ik een winactie voor jullie.

Even toelichten: #LikeMe is een Vlaamse muzikale jeugdserie uit 2019. De serie gaat over Caro en haar vrienden in hun avonturen in een middelbare school: het SAS (de fictieve School Aan Stroom). 

Elke aflevering bevat twee musicalnummers, telkens bewerkingen van Belgische en Nederlandse klassiekers. Naast de hoofdcast, die volledig uit jongeren bestaat, zijn er veel gekende acteurs in ondersteunende rollen.

De eerste twee seizoenen van de serie werden tijdens de zomervakantie opgenomen in en rond Antwerpen. 

Snap

In Vlaanderen zijn ze een echte hype. De Kids kunnen nu alle Vlaamse en Nederlandse klassieker meezingen met mama en ook de dansjes zijn gekend van begin tot einde. 

Snap

Zoals je al wel kunt ontdekken ben ik ook stiekem een grote fan. Alexandra droomt er dan ook van om een kleine rol te spelen in deze serie. Ik check echt wekelijks of ze geen mini acteurs vragen, haha. 

Anyway, Wanneer Lidl ons uitnodigde om eens een kijkje te nemen in het Smileexpo van #likeme in de stadfeestzaal van Antwerpen waren door het dolle heen natuurlijk. 

Snap

De expo is een mix tussen de kenmerkende decors uit de serie aangevuld met leuke belevingen en foto-opportuniteiten. Smile #LikeMe is een ware belevenis voor jong én oud. 

Snap
Snap

Als (groot)ouder, tante, nonkel, neef of nicht zal je net zo veel plezier beleven als de kinderen. Samen gaan jullie op ontdekkingsreis doorheen de expo.

Snap
Snap

Smile#LikeMe is gevestigd in de Stadsfeestzaal van Antwerpen en is gemakkelijk bereikbaar met zowel de wagen als het openbaar vervoer. 

en 

Snap
Snap

Een hele belevenis dus. Wij vonden het echt super leuk! En wij hebben goed nieuws want tem zondag 18 juli kan je 3 tickets winnen op mijn Instablog. 

Ga als de bliksem naar 

Deze post is mede mogelijk gemaakt door LidlBelgium. 

Snap

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij mamacelineblog?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.