Snap
  • Vakantie dagje weg
  • moederdagcadeau
  • ad
  • Moederdagtip
  • anniedemusical
  • anniexfamilyblend

Het perfecte moederdagcadeau

Oké eerst even voorstellen. Dit hier op de foto is mijn moeder. Ja die krullen zijn van haarzelf, nee ik heb ze niet. Mijn haar is zo plat als een dubbeltje. Oké, her en der zit er een klein golfje in. Maar zulke krullen, nee die heb ik niet. Toen ik zwanger was van dat meisje op rechts had ik de hoop dat zij wél zulke krullen zou krijgen, maar helaas. Het kind daarna heeft overigens ook geen krullen. Best jammer.

Afijn, ik dwaal af. Mijn moeder is de liefste vrouw op de wereld. Toen ik op mijn 17e zwanger raakte was zij de tweede persoon aan wie ik het vertelde. Op de dag zelf. Ik wist dat mijn moeder koste wat het kost achter mij zou staan, ik heb (gelukkig) nooit de angst gehad dat ik uit huis gezet zou worden.

Moeder worden terwijl je nog met jouw eigen moeder in huis woont was niet altijd even makkelijk. Niet voor mij, maar ook zeker niet voor haar. Want ik had zo mijn eigen opvoeding voor mijn dochter en tegelijkertijd was ik haar dochter. Toch lukte het ons.

Moederdag kreeg voor mij al heel vroeg een andere draai. Want nu ik zelf moeder was stond ík op deze dag in de belangstelling. Daardoor ben ik mijn eigen moeder in de loop der jaren een beetje vergeten. Nu Lin en Rox ouder zijn, besef ik meer en meer dat ik mijn moeder misschien een beetje te weinig liefde heb gegeven. Dus dit jaar wil ik uitpakken en groot ook!

Terug naar de krullen. Aan wie doet mijn moeder jou denken? Juist ja, aan Annie! Die van de musical! De muziek van deze musical doet mij denken aan vroeger en laat nou nét deze musical Exclusief bij DeLaMar draaien vanaf 15 april t/m 8 mei (Moederdag). Een beter (vervroegd) Moederdag cadeau kon er eigenlijk niet op ons pad komen.

Dus volgend weekend gaan mijn moeder, de meisjes en ik er een gezellig vrouwendagje van maken. We gaan eerst met de trein naar Amsterdam, dat op zich is al een hele beleving. Eenmaal in Amsterdam aangekomen gaan we genieten van de musical en daarna samen ergens een hapje eten. Ik kan niet wachten!

We vieren Moederdag dus één maand te vroeg, maar op deze manier kan ik op de échte Moederdag zelf genieten.

Benieuwd naar hoe de dag verloopt? Volg mij dan op Instagram & check mijn story’s op zondag 17 april.

Liefs,

Janneke

2 jaar geleden

Wat een mooie lieve blog heb je over je moeder geschreven!

2 jaar geleden

😂😂 dat is een goeie grap....de Annie op de foto is de dochter van mijn neef....(en dat is geen grap)

2 jaar geleden

Haha ja wauw je mama lijkt er echt op😂 het is een zwaar bestaan voor ons! Het is een zwaar bestaan voor onsssss

2 jaar geleden

Hoe leuk is dit😍