Snap
  • Vakantie dagje weg
  • Momlife
  • moederdochter
  • blijfthuis
  • girlsnight
  • slaapfeestje

Girlsnight sleepover!

Thuis vakantie vieren en er een feestje van maken!!

In het kader van toch een soort van vakantie vieren wilde ik Loet verrassen met een logeerpartijtje op haar eigen kamer #meidenavond #ookthuisoveraleenfeestjevanmaken 

Vanavond voordat ze naar bed ging toverde ik haar kamertje snel om naar een girls-night-sleep-over-feestje. Met een 2 persoons luchtbed dat ik voor een tientje bij de Action scoorde, chips, wijn, Dubbel Fris en een nieuw leesboek ingepakt als cadeautje. Check m'n Instagram post en stories @love.laugh.loet voor wat sfeerimpressies if you like!

Dat snoetje toen ze de verrassing zag #onbetaalbaar We lazen het nieuwe boek (Opa en Oma Oelewapper en de verdwenen onderbroeken #vielindesmaak), kletsten tot lang na bedtijd en deden 83x het gedachtenspel (Loet's favoriet momenteel, je moet aan iets denken: een dier, mens, ding, activiteit etc. en de ander moet d.m.v. vragen zo snel mogelijk raden waar je aan denkt. Ik win meestal want Loet denkt iedere avond aan dezelfde dingen  #konijn #regenboog #unicorn #kipnuggets no worries, laat haar soms ook wel een keertje winnen hoor haha). 

Inmiddels ligt ze heerlijk te slapen.. ga ik nog even stilletjes naar beneden om met papa La Casa de Papel te kijken, maar daarna kruip ik weer lekker tegen die ukkel aan op ons luchtbedje, heerlijk vooruitzicht! En morgen maken we onze sleepover compleet met uiteraard een feest ontbijt op bed! Love it! Dat we nog maar veel van dit soort avondjes mogen hebben samen lieve Loet! Doen jullie dit ook wel eens?

Fijn weekend allemaal!! 

Liefs, Marlijne