Snap
  • Vakantie dagje weg
  • winactie
  • mamaplaats
  • dankbaarheid
  • disneyland
  • Gewonnen!

Gewonnen reis naar Disneyland Parijs

03-01-2022 

Eindelijk was daar de dag, wij gingen naar Disneyland Parijs. Het is nog steeds zo onwerkelijk dat ik deze fantastische 3-daagse reis heb gewonnen dmv een Win actie bij Mamaplaats. 

Eenmaal alle spullen gepakt zijn wij om 4:00 in de nacht vertrokken. Waarom zo vroeg? Zodat we echt alle 3 de dagen helemaal konden benutten. Rond 9:00 kwamen we aan wij ons hotel, wij moesten ons melden bij hotel Cheyenne. Wauw wat gaaf, helemaal in de western style het leek wel een dorp. 

Onderweg naar het blok waar onze hotelkamer zat kwamen we erachter dat we de trap op moesten.. zonder lift en met een dubbele kinderwagen, nou dat ging ons echt niet lukken met 2 kleine kinderen. Zonder problemen en met een super service kregen wij een nieuwe kamer toegewezen op de begane grond. De kamer was zo schoon, netjes en zelfs werd ik welkom geheten op de televisie. 

Ons zoontje Kjeld keek zijn ogen uit, de kamer was helemaal in de style van Toy Story. Een lamp als laars en een spiegel als hoef. Alleen de kamer was al magisch, en dan waren we nog niet eens naar Disneyland zelf geweest. 

We hebben zo genoten van 3 dagen Disneyland, het park was magisch en de sfeer zo fijn. Ondanks dat je een mondkapje op moest had je hier weinig last van. De regel van 1,5 meter was totaal niet van toepassing en alles voelde helemaal normaal. 

De fantastische winter parade met alle Disney figuren, het moment dat de muziek hard afspeelde en het ineens begon te sneeuwen. Allemaal mooie magische momenten die wij nooit meer zullen vergeten. 

Alles was ontzettend schoon, je kon geen papiertje zien liggen op de grond in het park en bij het hotel. Het ontbijt was ontzettend goed verzorgd en voor ieders wat wils. En als je je afvroeg hoe laat het park open ging dan hoorde je ineens hele harde muziek met als aankondiging dat het park open was. 

Mijn grote dank aan Mamaplaats, deze reis zullen wij nooit meer vergeten en wat hebben wij genoten. Alles tot in de puntjes verzorgd en wat voelde ik me gezegend met mijn mooie gezin.