Snap
  • Vakantie dagje weg
  • zwangerschap
  • vakantie
  • spanning
  • IUI

Genieten van het zwanger zijn (deel 1)

Op de kwaaltjes na

Wauw, het is echt waar! Ondertussen wel 10 x getest en elke keer 2 streepjes! Niet te geloven! Iui1 is gewoon gelukt. Onzeker bel ik het ziekenhuis! Ik mag volgens de verpleegkundige echt blij zijn! Volgende week gaan we op vakantie naar Tenerief, meteen slaat de twijfe toe, kan dat wel, mag ik wel vliegen etc etc. Al die jaren heb ik me altijd zo ingelezen en nu zo onzeker als de pest. De verloskundige verteld dat oo dit helemaal geen probleem is. 

Gelukkig gaat de vakantie goed en hebben we heerlijk kunnen genieten. Tijdens de vakantie beseffen we ons dat dit waarschijnlijk de laatste alleen is. Behalve dat ik heel moe ben (dit kan ook komen van alle spanning van de afgelopen maanden) voel ik me goed. De laatste dagen van de vakantie is het wel een opgave om het restaurant in te gaan, zo misselijk word ik van de geurtjes. Mijn man lacht me alleen maar uit! 🤣

Na 8 weken hebben we de eerste echo, het hartje klopt! Wat een opluchting, alles ziet er goed uit. 

Toch blijf ik onrustig, met 14 weken hebben we een pretecho! Het wordt een jongetje! Wat een feest! Mijn gevoel zei vanaf het begin af aan dat het een jongetje is en het klopt! 

Nog steeds blijf ik het onwijs spannend vinden, mijn broeken gaan steeds strakker zitten en ik ga toch maar eens shoppen. Ik voel me verder prima. De weken lijken voorbij te kruipen. We zijn druk bezig met het kamertje en andere spullen kopen. De spanning blijft, ik weet ook niet of dit minder wordt! Ik voel me wel trots! Trots dat mijn lichaam dit aan kan. 

Binnenkort is de 20 weken echo! Spannend!