Snap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantie
  • vliegtuig
  • vakantietips
  • curaçao
  • Eerstevakantie

Eerste vlucht

Wij zijn toen onze dochter 2,5 maand was op vakantie gegaan naar curaçao. We hadden geboekt bij KLM en dit was echt super fijn geregeld. We hadden een babybasket, mochten 10kg ruim bagage, de kinderwagen, autostoel en een extra handbagage mee voor de kleine meid. Mijn ouders waren ook mee zodat we ook extra hulp zouden hebben.

Op schiphol was alles heel fijn geregeld en was het heel goed te doen met een kinderwagen en baby.

Voor we gingen hadden we tips gekregen voor de vlucht, zoals voeding geven bij opstijgen/landen. Wij hebben deze tip niet nodig gehad onze dochter heeft bijna de hele vlucht geslapen. Wel hebben wij zelf heet water in een thermoskan achter de Duane geregeld en een koud flesje water zodat wij de stewardessen zo min mogelijk hierom hoefde te vragen. Zo konden wij voordat zij ging huilen voor voeding al wat aanbieden en waren wij niet afhankelijk. Dit raad ik iedereen aan die op vakantie gaat met een kleine. Ook op curaçao zelf hebben we dit veel gebruikt, zodat we ook op de stranden veel zelfvoorzienend waren.

Tegen het einde van de vlucht kreeg de kleine dame kramp en hadden we in het vliegtuig te maken met een spuitluier. Het personeel was zo vriendelijk en kwamen super vaak checken of het allemaal goed ging.

Ook op curaçao was er een speciale rij voor mensen met kinderen en de kinderwagen stond meteen klaar toen we het vliegtuig uit kwamen. 

2 jaar geleden

De hele kinderwagen is mee geweest. We vlogen met klm en haddem zowel de maxicosi mee als de kinderwagen met zit opzetstuk 😃

2 jaar geleden

Wat van kinderwagen mocht mee?