Snap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantie
  • zomervakantie
  • zwemmen
  • dierentuin
  • babyspa

Eerste vakantie van Emma

3 weken vakantie ! 3 weken lang bijna geen ritme.

Wij hebben altijd al laat vakantie gehad omdat wij eerst geen kind hadden. Maar nu Emma nog zo jong is kunnen wij ook nog laat vakantie hebben! Ik vind het super fijn om vrij te zijn in september, opzich nog een mooie nazomer. En vooral dit jaar hadden we mooi weer in de vakantie. 

Wij hebben de vakantie zo leuk mogelijk proberen te maken voor Emma ook al zal ze er later niet zoveel van af weten maar wij hebben er zowiso veel leuke herinnering aan. We hebben ook lekker kunnen ontspannen. En lekker veel rustig aan gedaan. 

Wij hebben net voor de vakantie een fiets gekocht waar Emma mooi voorop kan zitten. Zo hebben we in de vakantie lekker kunnen fietsen en wat vond ze het leuk! Ze heeft de hele tijd om haar heen zitten te kijken met de grootste lach! Al moest het voor ons even weer wennen om te fietsen. Wij fietsen nooit de auto is veel makkelijker. 

Snap

Zoals jullie ook in een andere blog hebben kunnen lezen zijn wij ook naar de baby Spa geweest. Als jullie de blog niet gelezen hebben ga dat dan maar snel doen! Wij vonden het daar super leuk!! 

Emma vind dieren echt super leuk dus natuurlijk kon een bezoekje aan de kinderboerderij en dierentuin niet ontbreken! Wij hebben thuis een hond en een kat en dat vind ze helemaal geweldig! Dus hop in de auto en eerst naar de kinderboerderij! 

Emma heeft haar ogen uitgekeken en ze wou de konijntjes aaien maar die sprongen allemaal voor haar neus weg. Volgende keer beter. We zijn de hele ochtend bij de kinderboerderij geweest , de dieren bekijken en aaien als het mogelijk was. En ja Emma had nooit de ezel vernomen ze vond de vrouw die de ezel vast hield veel interessanter. 

Snap

Bij de kinderboerderij hebben wij ook lekker gespeeld! Daar is een grote buiten speelplaats. Je kan daar ook binnen spelen maar nu vanwege Corona moet je dat reserveren, en aangezien Emma toch nog niet zo heel veel kan vonden we dat niet zo leuk om te doen. Maar we hebben lekker buiten gespeeld met zijn allen. Op zo’n moment voel ik mezelf ook nog even kind en ga je gewoon lekker meedoen. Ook al kon je gewoon merken dat er naar je gekeken werd. Maar laat ze maar lekker kijken, ik heb de grootste plezier gehad met mijn kleine meid. Wanneer Emma kan lopen gaan we zeker vaker heen. Het is daar een mooie uitlaat klep voor deze energie bom! 

Snap

We zijn ook bij aquazoo in Leeuwarden geweest, daar staan nu ook dino’s. Zo hadden we nog meer dieren om te bekijken! De dino’s zijn natuurlijk niet echt maar neem aan dat jullie wel snappen. Maar ze leken wel sprekend echt ze bewegen en maken geluid! Zoals met alle soorten dieren vind Emma het helemaal geweldig! Het is zo mooi om te zien dat je kind geniet daar doe je het voor. Zelf vind ik aquazoo ook helemaal geweldig. We zijn eerder dit jaar er ook al heen geweest maar het blijft leuk. Dit keer waren mijn moeder en mijn zus mee. Dit zijn leuke herinnering voor later. Na dat we bijna een rondje gedaan hadden in het park was Emma in slaap gevallen. Maar wij kregen wel zin in wat eten , daar even lekker wat gegeten. Emma werd op een gegeven moment ook wakker dus Emma ook even wat eten. Ze mag zo graag frikandel eten dus die hadden we voor haar gehaald en wat heeft ze lopen smullen. 

Snap

Te zwemmen geweest! 

Wij zijn 2 keer te zwemmen geweest met Emma in de eerste week van onze vakantie en de laatste dag. Ze mag heel graag gewoon chillen in haar zwemband maar ze geniet met volle teugen. Ik vind het persoonlijk heel belangrijk dat een kindje niet bang is voor water. Dus daarom al zo snel mogelijk gewoon met Emma te zwemmen. We zijn niet heel lang daar geweest omdat Emma na een uurtje zwemmen al moe is. Maar dat is meer als voldoende. En na die tijd altijd even lekker eten! Want lekker eten is belangrijk! 

Snap

Deze vakantie heeft ons super goed gedaan! We hebben echt weer even tijd voor elkaar gehad. Bij ons is er altijd wel iemand aan het werk, zo zijn we niet veel samen als gezin thuis. Nu in de vakantie waren we gewoon 3weken met zijn 3en en dat doet super goed!maar voor nu weer terug naar ons ritme want dat is altijd ver te zoeken in de vakantie. Emma later op bed of later van bed. Raar eten iedereen herkent het wel. 

We zijn dit jaar niet echt op vakantie geweest omdat ik het best wel lastig vind om met zo’n jong meisje op vakantie te gaan. Zoveel spullen die dan mee moet. Daar wil ik geen stress om hebben. Maar volgend jaar willen we wel even weg! 

Als jullie ideeën/tips hebben waar we volgend jaar heen kunnen hoor ik het graag! En natuurlijk alle leuke uitjes die te doen zijn want wij mogen graag even een dagje weg als gezin.