Snap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantie
  • vliegtuig
  • Auto'
  • #eerstekindje
  • familievakantie

Eerste vakantie als gezin

Dit jaar was de eerste zomer dat wij met Bo op vakantie konden gaan. Al vanaf het moment dat Bo is geboren droom ik van een vakantie met z'n 3en bij het Garda meer. Ik ben gek op Italië en heb met Tom daar onwijs leuke zomers gehad.

Door Corona konden we vorig jaar zomer daar natuurlijk niet heen en omdat onze verbouwing nu toch niet doorgaat he... Gaan we nu heerlijk met z'n 3en naar het Garda meer. 

Gaat dit goed of wordt dit een drama?

Voordat wij aan deze vakantie begonnen zijn wij met familie naar Spanje geweest. Heerlijk genieten en heel relaxed, want doordat iedereen zich wel met Bo bezig wilde houden konden wij veel relaxen. Na deze vakantie zijn wij een dag na terugkomst in de auto gestapt en naar het Garda meer gaan rijden. Hoe zou dat gaan was onze vraag, maar wat boffen wij met zo een relaxed kind! Bijna de hele weg 's nachts heeft ze geslapen. Op vakantie was het wennen in de zin dat we ons realiseerde dat we nu dus echt een andere vakantie hebben dan toen we met z'n tweeën waren. Overdag was het Bo haar feestje en lagen we de hele dag in het zwembad en gingen we glijbanen af. 'S avonds was het ons feestje en gingen we lekker ergens borrelen, daarnaa uiteten, een ijsje halen en lekker wandelen. Tussen 22:00 en 23:00 uur kwamen we wel weer terug bij de stacaravan. Als Bo moe was dan viel ze in de wagen alvast in slaap en anders bleef ze gezellig wakker.

De terugreis zijn wij overdag gaan rijden. Zou dit goed gaan langer dan 12 uur in de auto of wordt dit een drama? Tot onze verbazing is ook dit bijzonder goed gegaan. Tuurlijk af en toe zeuren, maar de tussenstops hadden speeltuinen dus kon ze even lekker uitrazen. 

Zondag thuiskomen en maandag weer werken, dat was wel even schakelen met een ontploft huis haha, maar dat komt in de loop van de week vast goed!

Volgend jaar hoop ik 3 weken op vakantie te kunnen gaan en dan naar één dezelfde plek.

Ben ook wel benieuwd naar hoe jullie je eerste vakantie met een kind/als gezin vonden?

Liefs