Snap
  • Vakantie dagje weg
  • bordspel
  • #mamaplaatscollab
  • jumbogames

Een bordspel op vakantie!

Stratego Quick Battle van Jumbo Games

Hoe leuk is dit!! De vakantie en het mooie weer komt er weer aan. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben er wel aan toe, haha. Even de gedachte van een moeilijke en uitdagende periode resetten en helemaal weer gaan opladen. Het moment dat wij kunnen reizen, gaan wij dan ook echt graag even weg. Of het nou in ons eigen mooie land is of naar het buitenland, dat maakt niet uit. Gewoon met ons gezin er lekker tussenuit.

Als wij naar het buitenland gaan, dan hebben wij als nummer één bestemming Frankrijk, en een van de grootste reden daarvan is omdat mijn zus daar woont.

Ze woont in een prachtige wijnstreek in de buurt van de stad Lyon. Voor ons best een stuk rijden. Met een paar stoppen tussendoor zijn wij uiteindelijk ruim 10 uur aan het rijden.

Om onszelf tijdens de rit te vermaken, nemen wij van alles mee. Genoeg lekker eten, drinken en spellen. Altijd als wij gaan inpakken, nemen wij een grote tas mee vol met bordspellen. 

Als kind heb ik het spelen van bordspellen van mijn ouders meegekregen en wil ik dit maar al te graag doorgeven aan mijn kinderen. De gezelligheid die de bordspellen met zich meebrengen is gewoon geweldig. Tijdens een lange stop, gingen wij aan een picknicktafel zitten en daar gezellig eten en een bordspel spelen. Niet een groot bordspel maar een kleine variant van een groot spel, zoals Stratego Quick Battle van Jumbo Games. Ideaal om mee te nemen in de auto en je bent sneller klaar om weer een nieuw potje te spelen!

Gelukkig is mijn oudste dochter Lana ook gek op spellen spelen en kan ik met haar genoeg oefenen om zo de vakantie extra leuk te maken.

Welk spel mag bij jullie niet ontbreken, wanneer jullie op vakantie gaan?  

's avatar
3 jaar geleden

😁Klinkt geweldig!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Papa_Sjenkie?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.