Snap
  • Vakantie dagje weg
  • #momlife
  • #dreumes
  • #happydays
  • #zomervakantie
  • #hittegolf

DUBBELE ZOMERKRIEBELS

Wij hebben vakantie! En wat voor één? Gewoon één met tropische temperaturen en dat in eigen land. Die zag ik even niet aankomen een paar weken geleden.

Zelf hou ik totaal niet van deze temperaturen (vooral niet in ons eigen kikkerlandje). Ik liep van de week echt even met mijn ziel onder mijn armen. We wilden iets gaan doen, maar we wisten eigenlijk niet wat. En dat terwijl we een leuke must-do-lijst hadden gemaakt, om allemaal te gaan doen met onze 15 maanden oude dreumes.

Met zo'n klein hummeltje die vooral wilt lopen, lopen, lopen en nog meer lopen, vind ik het niet fijn om iets te ondernemen in de volle zon. Niet voor mezelf en al helemaal niet voor haar. Door de hele situatie rondom Corona blijven vooral spontane, verkoelende uitjes ook lastig te plannen.

En dan in ene weet je het! Het maakt totaal niet uit wat je doet! Dat realiseerde ik me vooral door dat kleine meisje daar op dat grasveld. 15 maanden op deze wereld en zo blij om te lopen en blij met een beetje water om in te spelen. En het allerbelangrijkste? Haar papa en mama in de buurt om samen de wereld te ontdekken. Hoe klein of groot die op dat moment is, maakt niets uit. Hoe simpel kan het zijn? Eigenlijk heb ik nog nooit zo'n mooie hittegolf meegemaakt!

Eind van deze week gaat de temperatuur weer iets naar beneden... Dan gaan we alsnog een aantal dingen van ons must-do-lijstje afvinken. "Sometimes it's better to be slow down in life and enjoy the moment that is happening."