Snap
  • Vakantie dagje weg
  • bucketlist
  • mamaplaatscollab
  • Tilburg
  • skyballonvaarten
  • luchtballon

BALLONVAART | MAMAPLAATS X SKYBALLONVAARTEN

Ja daar gingen we dan, de hoogte in. De hele dag was ik absoluut niet zenuwachtig maar toen ik om 17.00 de auto in stapte kreeg ik toch even trillende handjes. Eenmaal aangekomen op plaats van bestemming werden wij bij elkaar geroepen en waren wij verplicht om een mondkapje te dragen, dit moest tijdens de vaart en in de auto op de terugweg. Wat natuurlijk begrijpelijk is want je zit dicht bij elkaar in het mandje.  Maar dat mocht te pret niet drukken, want zeg nou zelf... dit is toch echt een bucketlist dingetje. nou in ieder geval bij mij wel!!!

De hele groep moest helpen met de luchtballon uit te vouwen, zo en dat was nog even een klusje zeg. Maar eenmaal uitgevouwen toen ging het snel. Even twee mega tsja waaiers noem ik het maar even en aanzetten maar. Een beetje vuur erbij en de luchtballon stond. En dan komt het volgende natuurlijk, klim er even in haha. maar dat was gelukt, de 1 ging duikend en de ander netjes via de gaten die je tegenkomt in de mand. Het was nog even spannend vanwege het weer maar we hadden geluk en mochten gaan varen. 

Snap

Daar gingen we hoor de hoogte in. 

Wat een uitzicht, zo bijzonder. 1 tip vergeet niet te genieten ervan... Je hoort niks, alleen wat hondjes. Het is zo mooi en zo rustig. Ik heb erg genoten. Wat ook ontzettend leuk was, was dat we in de verte ook de Efteling zagen. We kwamen steeds dichterbij het land waar we konden gaan landen, maar we moesten eerst even oefenen. Je moest een soort van op je hurken in de mand hangen. Hahah zie je het al voor je een stel dames gillend etc.

En daar gingen we hoor.. wat gestuiter en gehobbel wat dames die het mandje rollend door ging maar we stonden. Wat was dat toch ook wel een fijn gevoel, beide beentjes weer op de grond. Dit had ik niet willen missen. 

Snap

Toen we eenmaal terug waren op ons startpunt bij Sky Ballonvaarten kregen we een heerlijk glaasje champagne en een super leuke button speld als aandenken. Ook kregen we nog een drankje bij hun in een soort barretje.

Onwijs bedankt voor deze leuke ervaring Skyballonvaarten, dit had ik echt niet willen missen.

Wat ook onwijs leuk is, namens Bram van Sky ballonvaarten mogen wij jullie 15% korting aanbieden op een ticket. Laat even mijn naam rollen tijdens de boeking en dat wordt alles geregeld.

Boeken kan je via 013-5900692 of mail even naar info@skyballonvaarten.nl

Snap
3 jaar geleden

Lijkt me zo bijzonder! Als mijn kids wat groter zijn ga ik dit een keer met het hele gezin doen!