Snap
  • Vakantie dagje weg
  • vliegvakantie
  • vliegenmeteenbaby
  • vakantiemetbaby
  • #vliegen
  • reizenmeteenbaby

15 UUR VLIEGEN MET EEN BABY VAN 5 MAANDEN

Iedereen verklaarde ons voor gek! Naar Mexico? Hoezo? Kun je niet naar Spanje? Nee! 

Het was nog koud en we wilden weg. Bodhi was 5 maanden en Tulum stond hoog op onze bucketlist. De kortste vliegtijd op dat moment was 15 uur en we besloten het gewoon te doen. Wat kan ons gebeuren dachten we.. We regelde dat we in het middenpad zaten met een babycot en meer beenruimte en sloegen een voorraad aan babysnacks en speeltjes in. Klaar om te gaan..

Nu wil je weten hoe ging dat?

Nu wil je weten hoe ging dat? Bo is nog nooit in al die maanden zo zoet geweest. !5 uur volle aandacht, omdat papa en mama geen kant op konden en onbeperkt knijpfruit was een feest. We hebben het als zeer positief ervaren. Bo was te klein om te willen lopen of echt dingen te ondernemen dus was hij nog prima in toom te houden.

Het kindje in de rij naast ons echter minder. Voor we opstegen vertelden zij ons dat dit hun 2de vlucht was en dat we ons niet zorgen hoefden te maken. Dat zij dit vorige keer als super hadden ervaren en de kleine geen krimp had gegeven. Helaas eindigde deze ervaring voor hen iets anders. Hun kleine man van ongeveer 8 maanden heeft zo ongeveer de hele vlucht de longen uit zijn lijf gehuild.

MIjn conclusie is dus, als je het niet probeert weet je het niet en de ene keer is de andere keer niet. Mijn eigen gedachte is dat hoe kleiner het kindje hoe makkelijker je hem kunt afleiden.

We zijn gek op reizen en proberen het liefst elke 2 maanden een groot of mini tripje in te plannen. Voor mijn website www.eatourheartout.nl ben ik altijd opzoek naar de leukste plekken. Na deze trip hebben we ook een korte vliegvakantie naar Lissabon en Chania gedaan. Hier was Bodhi iets minder makkelijk stil te houden maar het was prima te doen.

Binnenkort gaan we naar Engeland en Italië. We zijn heel benieuwd hoe deze trips zullen verlopen, gezien hij nu heel druk is met rennen en gillen?! Iemand goede tips?

3 jaar geleden

Heerlijke foto! 😁