Snap
  • Vakantie dagje weg
  • mamablogger
  • qualitytime
  • volgdetrotsemoeder
  • lifeoftham
  • babyevan

Weekendje van der valk met baby Evan !

met baby? gewoon doen! ook dat is genieten

Die vraag heb ik al eerder gekregen! Het is even geleden dat ik een blog schreef, vergeten, geen inspiratie..en die van januari stond nog klaar maar nooit gepost. Die ging over ditzelfde onderwerp

Het paasweekend gingen wij onverwachts heerlijk een nachtje naar van der Valk Apeldoorn.

een van de nieuwste hotels! En dat is te zien ook, het is er echt prachtig

Wij zijn enorme valk fans, en willen bijna zo'n valk landkaartje beginnen met prikkertjes om af te vinken welke we allemaal al hebben gehad haha! 

Maar buiten dat ik ons weekende deelde op instagram, veel leuke reacties kreeg, kreeg ik zoals de vorige keer ook de vraag; maar wat doe je daar met een baby? of hoe doe je dat?

Heel eerlijk gewoon net als thuis.. dus ga ik delen met jullie hoe wij dit deden.Wij vertrokken op zaterdag , halve huis mee want of je nu 1 nachtje of 3 weken gaat hetzelfde moet bijna mee.. Evan slaapt 2/heel soms 3 x nog per dag.De ochtend hierin is bij mij sowieso heilig, en ben echt van de 3 RRR. Zo besloten we na zijn ochtendslaapje te gaan rijden, dit was rond een uur of 11 Boterham voor hem in de tas en gaan.

We zijn eerst heerlijk gaan wandelen in de omgeving, waar we startte met een knus broodje te eten aan een picknicktafel in volledige rust in de natuur, op wat mensen met honden en andere kids na. Hierna trokken we de heide over en viel Evan uiteindelijk in slaap ( top timing) dat was ook zn normale slaaptijd geweest ( rond half 2). We mochten vanaf 14:00 inchecken dus besloten na 14 uur richting het hotel te gaan rijden. Daar aangekomen, ingecheckt en spullen gedropt zijn we heerlijk ons welkomstdrankje gaan drinken

deze ging dan niet vanzelf want Evan had daar geen kinderstoel, kroop alle kanten op en schoof de koffietafel door de zaal haha! achja daar is hij kind voor. Het hotel heeft een prachtig zwembad dus besloten we daar lekker in te plonzen met hem want hij vindt water heerlijk! Dus om 16:00 hadden we het zwembad gereserveerd en zijn we heerlijk een klein uurtje gaan zwemmen, en oh het is jammer dat ik hier niet meer foto's kan delen want het is zo zo zo mooi en rustig! We hadden om 17:30 gereserveerd in het restaurant voor het diner.Kijk normaal ga je dineren tussen 19:00-20:00 tenminste wij wel.. als we samen etenmaar het is je gewoon aanpassen aan de kleine voor zover dat lukt en het jezelf zo comfi mogelijk te maken.Evan eet altijd tussen 17:00 - 18:00 , dus dit is het handigst als je gewoon het ritme van de kleine wilt aanhouden. 17:30 gesetteld, personeel warmde het eten op voor Evan en dit kon ik ondertussen geven en verder zat hij heerlijk in de kinderstoel. In de tussentijd hebben wij heerlijk 1,5 uur zitten eten, kreeg hij nog een toetje en keek hij Nijntje en speelde met z'n diertjes ( hij is echt geen scherm fanaat en kijkt echt niet vaak tv of e.d. maar alleen op zulke momenten is het ideaal en vindt hij het heerlijk en is zoet) Daarnaast zie je rond dat tijdstip alleen maar kids met ouders '' parentlife '' :) 

19:15 waren we terug op de kamer, badtijd!! Er stond in de prachtige badkamer een heerlijk groot bad waar we lekker in hebben genoten voor meneer een fles kreeg en naar bed ging.Hij sliep overigens gewoon op onze kamer in het campingbedje en hebben deze om de hoek geschoven waar hij lief ging slapen. En wij? wij hadden heerlijk een drankje, tv en mega bed parentstijd! 

Helaas voor ons was meneer om 6 uur wakker maar dat namen we voor lief. Knuffelen in het grote bed, ochtendflesje en om 8 uur hadden we gereserveerd voor het ontbijt.Ook dit paste wij aan ipv half 10 pas ontbijten of e.d want half 10 in de ochtend is zijn slaaptijd. 

Heerlijk ontbeten van 8- 9:15 en hebben we Evan om 9:30 weer in bed gelegd.Ik had ondertussen het bad weer vol laten lopen waar ik heerlijk in ben gaan relaxenManlief verstopte zich even in de badkamer tot hij sliep en ging erna tv kijken. 

Na goed uur werd hij wakker, kroop nog even bij mij in bad en zijn we erna gaan uitchecken en heerlijk doorgereden naar onze familie op de Veluwe. 

Hebben wij genoten? enorm! Ik vind het op pad gaan met z'n 3tjes zo enorm leukEvan gedraagt zich ook meestal voorbeeldig dit zal zeker schelenmaar laat je niet tegenhouden als je twijfelt dit te doenzolang jij je grotendeels aan het ritme van je kleine houdt of improviseert komt dit echt goed!

En mocht je nog een toffe plek zoeken? > van der valk Apeldoorn is echt fantastisch zelfs in deze coronatijd! alles mag en kan! 

Snap
Snap
3 jaar geleden

zie mij gegicht ben 2

3 jaar geleden

Leuk! 👪