Snap
  • Vakantie dagje weg
  • #mamaplaats
  • #vakantie
  • vakantiestress
  • #momblogger

Vakantiestress voor zes

Vakantiestress voor zes!

Oké we gaan maar met z’n vijven maar nummer 6 bleibt zu hause dus daar moet ook het een en ander voor geregeld worden.

Misschien ben ik daar zelfs wel de meeste tijd aan kwijt aangezien ik zo’n achtendertig A4-tjes met taken en notities moet uitprinten en door het huis moet hangen voor mijn vergeetachtige 18-jarige stay at home puber 🙈

Anyways.... het inpakfestijn begon formidabel; voor elk kind een eigen volgepropte trolley met setjes voor 5 weken 🤗 (en nog steeds hangen de kasten vol... snap jij dat nou?!)

Nog even langs de action gesjeesd voor een extra trolley omdat er best nog eentje bij kon.

En zoals elke vrouw wel zal begrijpen kwam ik met een zak vol schizzelzooi, die ik eigenlijk niet nodig had, naar buiten en vergat de trolley.

Struikelend op mijn hakken terug gerend en bijna een Surinaamse oude dame met mijn handtas moeten neermeppen omdat zij zich ook richting de allerlaatste (overigens hele lelijke kleur blauw 🙈) trolley voortbewoog.

Ze reikte naar het schap en ik hoorde mezelf serieus zeggen "mevrouw... ik heb die trolley echt heeeeel hard nodig, ik moet met 3 kids op vakantie en wil ook al mijn schoenen kunnen meenemen"

Ik zette mijn meest smekende en pruilende gezicht op en bedacht me ineens dat mijn zoon gelijk heeft als hij altijd, rollend met zijn ogen zegt; mam jij praat nog onzin tegen een lantaarnpaal!

De Surinaamse dame begon te lachen en zei "neem hem maar meiske, ik wilde alleen maar het vakantie puzzelboekje pakken en daar liggen er zo te zien nog een stuk of 100 van" ai ai shame on me 🙃 (maar ondertussen dacht ik "yes ik got it en dat niemand 'm maar durft af te pakken!!!")

Dolgelukkig liep ik als een heuse keurige KLM stewardes met mijn sjieke koffertje naar buiten en wilde het liefst rondroepen "na na... dit was lekker de laatste" maar ik hield me in 🤓

Trolley nummer 3 past was een fijne aanvulling om extra zooi te kunnen meeslepen richting viva Mallorca ☀️🏖👙

Waaaauuw ik wil niet te vooruitstrevend zijn maar dat ging wel heel erg easy!

Jorn kreeg ook nog een hoekje van de koffer waardoor de andere 75% van de grote koffer mooi ruimte biedt voor aaaaaal mijn kleding, schoenen en prullaria... jeeej 🤪

Alles staat inmiddels achter in de auto maar je mag de achterklep niet meer open maken want dan krijg je een soort van "airbag effect" waarbij je trolleys langs de oren vliegen maar who cares; alles zit erin!

Nu heb ik geen kopzorgen meer over welke schoenen ik wel of niet kan meenemen want alles is ingepakt maar er zit wel een piepklein stemmetje in mijn hoofd dat zegt "ik hoop niet dat ik bepaalde cruciale vakantie benodigdheden over het hoofd heb gezien" zoals de zwembroeken van mijn boyfriend (goddank bedacht ik me dat nog net op tijd en paste deze nog net in de koffer 😜).

De auto is gepoetst en de kofferstress is heel soepeltjes verlopen en kan ik totally relaxed op vakantie….

Damn; bedenk me ineens dat ik de sokken van mijn wederhelft ben vergeten in te pakken. Die moet ik dus elke dag even uitwasss  😶… oeps!

Bon voyage en tot snel -x-