Snap
  • peppapig
  • sealife
  • voorjaarsvakantie
  • opstapmetkids
  • uitje
  • scheveningen
  • Chronischziek

Uitje met kleine Peppa Pig fans.

Een tijdelijk uitje

Scheveningen een heerlijke plek in de zomer. Lekker met je voeten in het zand genieten met een koud drankje. En kids die heerlijk door het zand banjeren en in de golven springen. Heel eerlijk dat is het moment dat wij naar Scheveningen gaan als het warm is en alle strandtenten weer gezellig opgebouwd zijn.

Snap

Waar Scheveningen heeft meer. Het heeft een boulevard met restaurants waar je heelijk na een wandeling kan opwarmen. Of het reuzenrad op de pier. 

Maar dat is zeker niet alles. Zo is er ook sealife Scheveningen. En tot 5 maart is sealife een onwijs leuke plek voor peppa pig fans. Er is namelijk een peppa aquarium avontuur.

Snap

En dan zal je misschien nu afvragen en wat houd dat dan in. Het betekent dat je deze voorjaarsvakantie peppa pig kan ontmoeten. En samen met haar in het onderwater avontuur kan duiken.

Volg de interactieve speurtocht en leer over haaien , schildpadden, zeepaardjes en alle andere onderwater dieren. 

Tijdens de speurtocht doe je kleine opdrachten  van het tellen van zeesterren. En welke haai zwemt het snelst. (De antwoorden staan er naast in het klein zodat je als ouder een klein beetje kan helpen of  de antwoorden kan controleren. )

Snap

En als je de speurtocht hellemaal hebt gedaan krijg je aan het einde ook nog een leuk klein kadootje. Maar bovenal vergeet niet om op de foto te gaan met peppa pig. 

Het nadeel is wel dat niet alles te bereiken is als je slecht ter been bent of in een rolstoel zit. Wel via achter door deuren. Maar niet alles aangezien je een paar behoorlijke trappen tegenkomt. Dus houd hier zeker ook rekening mee.

Het Peppa Pig aquarium avontuur is nog tot en met 5 maart. Dus mis het niet. 

Tip van flip: als je gaat neem een combinatie ticket samen met lego discovery center. En heb een hele dag plezier aan het strand van Scheveningen ook als het even geen lekker weer is. Binnenkort komt hier ook een blog over lego discovery center want dat is ook echt een super leuk uitje.


@momlife_with_acnes

@sealifeScheveningen 

1 jaar geleden

Wat ontzettend leuk!