Snap
  • Vakantie dagje weg
  • mamaplaats
  • #avonturenparkhellendoorn
  • #dagjeuit
  • #let'sgo

Te-gek dagje AvonturenPark Hellendoorn!!

TE-GEK

Even voorstellen...

Ik ben Bo ( www.instagram.com/mmh_mama.bo ) en samen met mijn gezin met 3 kids (8, 6 en bijna 2) mocht ik een dagje naar Hellendoorn, hoe leuk! Met fototoestel en videocamera gingen we op pad, hieronder het resultaat!

Attracties

Eenmaal aangekomen liepen wij van uit een mooi overzichtelijk parkeerveld (met parkeerwacht!) door naar de entree. Hier viel ons oog gelijk op een grote meetlat. Hier werden kinderen direct voorzien van een juiste kleur bandje die bij hun afmeting hoort. Zo kom je niet voor teleurstellingen te staan bij een attractie. HANDIG! Dikke duim voor de meetlat! Jammer wel dat onze dochter van 88cm een paars bandje kreeg wat betekend onder de 90cm, wat inhoudt dat er weinig actieve attracties zijn voor de kleine dame.

Wij gingen als eerste in de Monorail, een handige attractie die en leuk is en je kan wat van het park zien. We konden gelijk beslissen waar we als volgende in zouden gaan. Dat werden de “Wild waterval” boomstammen die naar beneden vallen via een waterval. De ideale attractie op een warme dag. Hanna mocht helaas niet mee. Team achtbaan ging met zijn drieën. In de tussentijd konden wij gelukkig langs de baan in de schaduw bij een speeltuintje spelen. De houtsnippers op de grond waren voor Hanna genoeg om mee te spelen! Heerlijk toch? Team achtbaan kwam nat en voldaan uit de boomstammen en was klaar voor de volgende attractie.

“Het drakennest”, een spannende attractie voor iedereen boven de 120cm… Of nou ja, we hebben het maar aan papa en Mees overgelaten. Milow bleef liever aan ze zijlijn mee kijken die dragen zagen er toch wat spannend uit. De achtbaan Tornado was daar in tegen de eerste achtbaan waar Milow in is geweest die over de kop ging. En hij was leuk! Ze wilde nog wel 2, 3, 4 keer. Ons geluk was dat dit ook kon omdat het zo heerlijk rustig was.

En toen was daar DREUMESLAND! Leuk voor onze dreumes van bijna 2 jaar. Het was hier gezellig aangekleed met draaimolens in alle soorten en maten

Al met al een ruim aanbod aan attracties. Onze zoons van 125 cm en 145 cm mochten vrijwel overal in!