Snap
  • Vakantie dagje weg
  • Olifant
  • verdrietig
  • dierentuin
  • thuis
  • coronamaatregelen

Ik ben het beu

Ik ben het beu. Beu om thuis te zitten. Beu om de mensen geen knuffel meer te mogen geven. Ik mis het 'even snel de winkel in' zonder weer terug te moeten lopen naar de auto omdat ik mijn mondkapje weer eens ben vergeten. De gezelligheid in de stad op te terrasjes. En ik mis de tripjes met mijn kind. De dierentuin ; Rico Jaxx is momenteel helemaal gek van de olifant. Zosnel die er éentje ziet dan toeterd die het uit! Hoe leuk was het geweest als ik hem nu een 'echte' olifant had kunnen laten zien in de dierentuin.. Dat zit er helaas niet in. Ik denk dat het de eerste tijd blijft bij de bokjes , kipjes , eendjes en schaapjes in het nabijgelegen park. Voor Rico Jaxx is dat elke x weer een feestje en dat maakt mij blij! Ik zou hem deze dagen zooo veel van de wereld willen laten zien. Het maakt mij verdrietig dat dat niet kan. Gelukkig krijgt hij er niks van mee , gelukkig maar.

 Wij moeten er zelf maar een feestje van maken iedere dag. Dat lukt zeker wel met zo'n lieve vrolijke peuter.